Nem lesz egyszerű ez a szerda...

Bizony nem, kedves olvasóim, nem lesz egyszerű. De mielőtt rátérnék erre a napra, röviden a tegnapról: áléééééééééé, áléééééééé, ez azzzzzzzzzz!

A szerda már keményebb diónak ígérkezik: nyilván angol meccseket fürkészek ma este, de egyszerűen nem találok fogást igazán egyiken sem.

A Chelsea - többen is írtátok - nyerhet a Wolves otthonában, mert jobb, igaz, ezt a Farkasok katlanjában kellene megtennie. Viszont a narancssárgák nem is olyan régen Liverpoolban nyertek, ez plusz erőt adhat a kiesés elleni hacban. Ez hatalmas erő tud lenni. Meg lehet tenni a 2-est, de...

Az Arsenal most egy jobban együttlévő csapat, a Cityben rengeteg feszültség van, ugyanakkor mindketten a BL-ért, ne adj Isten az aranyért küzdenek, így felesleges kisiklásokra nincs mód. Itt én inkább gólra tennék, mondjuk legalább 1-re az első félidőben (sok a góllövő a két gárdában). Így vagyok a Bolton meccsével is...

A Tottenham győzelme nekem nem magától értődő, a Newcastle talán nem kap ki a West Hamtől, csakúgy, mint a vergődő Pool Blackburnben. Talán. Talán. Talán. Egyik sem egyértelmű nekem.

A napot az Aston Villa mentheti meg, szerintem hiába állnak a rangsor alsó felében, meglephetik a hatodik Sunderlandet...

No jó, akkor mély levegő, és íme a tipp:

A kettőskötés:

Aston Villa-Sunderland 1 (x)  - 20.45

Arsenal-Man. City 0,5-nél több gól az 1. félidőben  - 20.45

A Ti tippetek, amit megjátszottam:

Wolverhampton-Chelsea 2 - 20.45

u.i. Csak ügyesen...

Itt a printscreen a fogadásokról, legfelül pedig az, hogy is állok éppen most anyagilag.

 

 

Arsenal, Liverpool, álé, álé!

Szeretett West Hamem nem kapott ki tegnap az Everton ellen, a meccsük első félidejében ráadásul gólok is estek, így megmentették a napot. A West Brom sajnos elhullott, ehhez kellett két figyelmetlenség - két elkerülhető fejesgóllal 3-1-es zacskó lett a vége. Ez a tipp elment, de senkit sem hibáztatok érte. Miért tenném?

Ma ismét Angliában vadásztam és két meccset kettőskötésben meg is raktam. Az egyik Arsenal-, a másik Liverpool-győzelem. Hogy miért? Nos, ha az Ágyúsok idegenben nem verik meg a Wigant, akkor semmit sem ér a Chelsea elleni diadal - még akkor is nyerniük kell, hogy legutóbb 0-2-ről fordított ellenük az Athletic és győzött 3-2-re -, a Liverpool pedig a kéthetes kényszerpihenője után frissen és vidáman fogadja a Wolvesot: ez is kötelező hazai házi feladatnak tűnik, mert ha nem, akkor a Vörösöknek a Premier League-ben sincs helyük.

Erre a két találkozóra 2000 forintot tettem fel, s ha úgy sülnek el, ahogy azt én szerettem volna, csaknem megduplázom ezt az összeget. Ez nem rossz. A Chelsea-meccset nem bántottam, mert a Bolton most szárnyal, jó a védelme is, ugyanakkor Drogbáéknak azért illene nyerniük és elkezdeniük a javítást. Mindegy, erre nem raktam.

Tippjeim (kettőskötésben):

Wigan-Arsenal 2 - kezdés: 20.45

Liverpool-Wolverhampton 1 - kezdés: 21.00

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás