A Man. United és Geráék is játszanak!

Jó estét mindenkinek, újra itt vagyok, már megint. Sokat gondolkodtam a tippjeiteken, majd arra jutottam, hogy a Manchesterrel és a Fulhammel foglalkozom majd. (tegnap a Real Madrid hozta a győzelmet, s bár Barcás vagyok, ezúttal picit örültem neki...)

Bár a Stoke jó csapat, ZoZhoz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy otthon tarthatja az MU a pontokat. Muszájgyőzelem előtt a nagycsapat, kérdés, mennyire bírják el ezt a terhet Rooneyék. Még az is meglehet, hogy a jó öreg Wayne ismét betalál, kezd formába jönni. Ezt én kivettem fixre. Gera Zoli Fulhamje szintén muszájsiker előtt áll, a kiesőzónába zuhant kiscsapat a tavalyi Európa-liga-döntő után zuhanórepülésbe kezdett, de a West Brom ellen egy pontot mindenképpen meg kell szereznie. Yossarian Blackpool-győzelmét és Leeds-győzelmét ezúttal kihagynám…Bár a Blackpool…

Jó szurkolást mindenkinek, köszönöm a tippeket!

u.i. 1468 forintot teszek erre a kettőskötésre, ha bejön, plusz 1000. Most 45 000 forintnál járok.

 

Tippjeim:

Fulham-West Brom 1 (x)  -  kezdés: 21.00

Manchester United-Stoke City 1  - kezdés: 21.00

Bónusz: meg lehet próbálni a Blackpoolra egy 1 (x)-et...


PL-délután: megteszem az olvasói tippet II.

Kellemes napot kedves mindnyájatoknak! Hát, Ricsi, ezzel a Chelsea-pontszerzéssel befürödtünk, sajnálom, ha valakinek ezzel okoztunk néhány kellemetlen pillanatot, pláne, ha valaki így veszítette el az utolsó kis pénzét.

Nos, úgy döntöttem, mivel egyre többen raktok fel tippeket és itt a kedd, meg az újabb Premier League-forduló, ma is megteszem az olvasói tippet. Ezúttal szigo és suroo tippjeire szentelek néhány forintot.

Ők ketten biztosak abban, hogy a WBA legyőzi a Blackburnt-t, így nekem sincs más hátra, minthogy 900 forinttal támogassam ezt az ötletet. Meglehet, én inkább "az első félidőben lesz legalább egy gól"-ra tennék, de mivel ez most egy ilyen hét, legyen az, amit Ti, olvasók ajánlotok.

Köszönöm a hozzászólásokat és persze várom a további jóslatokat. Ma még jelentkezem...

Tippem:

West Bromwich Albion-Blackburn 1 - kezdés: 16.00

 

Anglia újra focizik (öt meccs+olvasói tippek!)

Néhány órás pihenőt követően, szép Karácsony ünnepe után szinte azonnal pályára szaladnak Anglia szerte a csapatok, amit mi is szeretnénk kihasználni. Bár pár meccset elhalasztottak a zord körülmények miatt, azért jócskán akad találkozó, amit szeretnék megragadni.

Ám még mielőtt elmondanám, néhány szó a péntekről. A két egyiptomi bajnoki bizony úgy alakult, ahogy szerettem volna, így a sorozatos pechek (mert azok voltak...) után végre érvényesült a szakértelmem. Már ideje volt, köszönet érte a két arab-afrikai alakulatnak. Remélem, akadtak, akik a karácsonyfa alá odatették a tippjeimet - ez volt az én ajándékom nekik, nektek.

Öt (!) meccset néztem ki magamnak, jóllehet, a Leyton Orient meccsét lefújták a tél miatt. Így maradt négy, ezeket, reményeim szerint megrendezik.

Két darab kettőskötést teszek meg (a meccsek 16 órakor kezdődnek):

Manchester United-Sunderland 1

Bolton-West Bromwich Albion 1 (x)

Ez a kettő picit kockázatosabb...

Derby County-Doncaster 1 (x)

Sheffield United-Hull City 1 (x)

E pillanatban, a két fogadást követően - az első kettőre 2000, a második kettőre 945 forintot téve - 44 000 forintnál járok, az utóbbi idők sajnos megtették hatásukat. De nem adom fel, mély levegő és hajrá...

Yossarian tippjeivel összehasonlítva az enyémet kiderül, hogy a manchesteri sikerben értünk egyet - mivel én kötöm, nekem elég a hazai siker, felesleges a további kockázat. Szerintem a Newcastle és a Villa meccseire inkább gólra kellene tenni, nekem nem egyértelmű az általa megadott fix tipp. Persze, ettől függetlenül bejöhet, s ha így lesz, én leszek az első, aki gratulál neki. A Gent-Bruges összecsapás akár meg is lehet a hazaiaknak, de az is lehet, hogy kevés gól születik majd. Mindenesetre én szorítok Yossariannak és mindenki másnak!

Nem baj, ha vitakozunk egyet a tippeken, várom a többiek jóslatait is a hozzászólásokban és a további napokban. Sok szerencsét!

Newcastle - Manchester City V 2,25

Gent - FC Bruges H 2,1

*(0-1) Manchester Utd. - Sunderland H 1,86

Aston Villa - Tottenham V 2,4

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás