Unalom ellen

Üdv mindenkinek, karthago ismét itt van, csak azért, hogy a kedd se múljon el unalom nélkül. Mert ahogy nézegettem a tétlapot, elég birka meccseket rendeznek ma este - az alacsonyabb osztályú angol csapatoknak kiírt külön kupán kívül nem sok minden lelhető fel a menüben.

A tegnapi napom 50 ropogós - inkább csörgős - forintot hozott, ami jobb, mint a semmi. A svéd másodosztályú meccs jött, de a Besiktas 9 emberrel - kiszórtak két isztambulit - nem bírt idegenben a Gazianteppel.

Mára találtam néhány meccset - hát, igazán nem a legjobbak tényleg. Azért kellemes estét mindenkinek!

TIPPJEIM:

SZIMPLÁN (!!!):

Rotherham - Sheffield Utd. 2 (2,05) - kezdés: 20.45

400 forintra 820 ft jöhet.

------------------------------------------

KETTŐSKÖTÉSBEN (!!!):

Huddersfield - Bradford 1 (1,30) - kezdés: 20.00

Sligo - Dundalk 1. félidő eredménye 1 (1,42) - kezdés: 20.45

400 forintra 738 ft jöhet (összoddsz: 1,846).

-----------------------------------------------------------

25 398 forintom volt, a fogadások után 24 598 forintom maradt (800 forintért fogadtam).

Sok-sok szerencsét mindenkinek! Üdvözöllek benneteket: karthago.

Újult erővel Angliába!

Nos, január 31-e elmúlt, dupláznom sajnos nem sikerült, viszont aki esetleg rossz szájízzel olvasna, csak egy adalék: az elmúlt másfél hónapban több mint száz fogadásom volt, azaz több mint 100. Na most, jelenleg 42360 forintom van úgy, hogy az a szerencsétlen Real kettőből kétszer megszívatott. Összességében nem panaszkodom, viszont valóbn lehettem volna egy kicsit szerencsésebb. Lassan azonban vissztér a többi európai bajnokság is, így nagyobb merítési lehetőségem lesz. Ahogy ígértem, igyekszem egy adott napon többet fogadni, de csak akkor, ha lez kedvemre való.

Annak viszont örülök, hogy egy bizonyos mag kezd kialakulni, figyeljük egymást, beszélgetünk, szurkolunk a másiknak. Ezt szeretném továbbra is kérni tőletek. Illetve - mivel az illetékesek nem adtak további határidőt -, most már tényleg mihamarabb megduplázni a pénzem. De csak okosan.

No, de akkor februárban is folytassuk!

Kedden Angliába repülünk, hogy egy Premier League-, és egy Championship-meccset szurkoljunk végig.

A másodosztályban a 11. Leicester a 21. Sheffield United vendége lesz, s szerintem megtartja legalább az egyik pontot. A másik a Manchester United-Aston Villa találkozó, amelyen a listavezető megszerzi mindhárom pontot. Még akkor is, ha a Villa Benttel nagyon megerősödött. Sokan visszatérnek a csapatba, szerintem meglesz a meccs az Old Traffordon - ha nem is könnyen.

A kettőskötésre 1660 forintot tettem, az 1,63-as oddsz miatt 2705 forintot kasszírozhatok. Hajrá, skacok!

TIPPJEIM:

Sheffield United-Leicester 2, X - kezdés: 20.45

Manchester United-Aston Villa 1 - kezdés: 21.00

Anglia újra focizik (öt meccs+olvasói tippek!)

Néhány órás pihenőt követően, szép Karácsony ünnepe után szinte azonnal pályára szaladnak Anglia szerte a csapatok, amit mi is szeretnénk kihasználni. Bár pár meccset elhalasztottak a zord körülmények miatt, azért jócskán akad találkozó, amit szeretnék megragadni.

Ám még mielőtt elmondanám, néhány szó a péntekről. A két egyiptomi bajnoki bizony úgy alakult, ahogy szerettem volna, így a sorozatos pechek (mert azok voltak...) után végre érvényesült a szakértelmem. Már ideje volt, köszönet érte a két arab-afrikai alakulatnak. Remélem, akadtak, akik a karácsonyfa alá odatették a tippjeimet - ez volt az én ajándékom nekik, nektek.

Öt (!) meccset néztem ki magamnak, jóllehet, a Leyton Orient meccsét lefújták a tél miatt. Így maradt négy, ezeket, reményeim szerint megrendezik.

Két darab kettőskötést teszek meg (a meccsek 16 órakor kezdődnek):

Manchester United-Sunderland 1

Bolton-West Bromwich Albion 1 (x)

Ez a kettő picit kockázatosabb...

Derby County-Doncaster 1 (x)

Sheffield United-Hull City 1 (x)

E pillanatban, a két fogadást követően - az első kettőre 2000, a második kettőre 945 forintot téve - 44 000 forintnál járok, az utóbbi idők sajnos megtették hatásukat. De nem adom fel, mély levegő és hajrá...

Yossarian tippjeivel összehasonlítva az enyémet kiderül, hogy a manchesteri sikerben értünk egyet - mivel én kötöm, nekem elég a hazai siker, felesleges a további kockázat. Szerintem a Newcastle és a Villa meccseire inkább gólra kellene tenni, nekem nem egyértelmű az általa megadott fix tipp. Persze, ettől függetlenül bejöhet, s ha így lesz, én leszek az első, aki gratulál neki. A Gent-Bruges összecsapás akár meg is lehet a hazaiaknak, de az is lehet, hogy kevés gól születik majd. Mindenesetre én szorítok Yossariannak és mindenki másnak!

Nem baj, ha vitakozunk egyet a tippeken, várom a többiek jóslatait is a hozzászólásokban és a további napokban. Sok szerencsét!

Newcastle - Manchester City V 2,25

Gent - FC Bruges H 2,1

*(0-1) Manchester Utd. - Sunderland H 1,86

Aston Villa - Tottenham V 2,4

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás