Így kerestem 1 nap alatt 122.300 Ft-ot! (x)

Az előző cikkemben közzé tettem egy sikeres bináris opciós kereskedő levelét, aki állítása szerint havi 40-50.000 Ft profitot kereskedett össze az elmúlt pár hónapban átlagosan. Úgy döntöttem, hogy magam fogom most letesztelni ezt a forradalmian új kereskedési formát és megosztom veletek s tapasztalataimat. Nagyon izgalmasan zajlott a tesztelés, mert sokszor elfelejtettem, hogy próba számlán kerekesedek játékpénzzel. Hogy milyen sikerrel és eredménnyel zárult a tesztelés? Ha érdekel, akkor olvasd végig a cikkem és garantálom, hogy izgalmas olvasmányba lesz részed.

Így fogtam neki a kereskedés tesztelésének:

 1. Beregisztráltam az Optionfair kereskedő platformjára - Regisztráció itt
 2. Feltöltöttem a számlámat, hogy hozzájussak az ingyenes próba számlához, ahol kockázat nélkül teszteltem a „profi kerekedő jeleket”, amit a cégtől kaptam ingyen.
 3. Előre elhatároztam, hogy a saját pénzemhez nem nyúlok, amíg nem teszteltem a cégtől kapott ingyenes „profi kerekedési jeleket” minőségét a próba számlámon

Íme, az eredmények, amiket rögzítettem a teszt időszak alatt a kereskedéseimről:

A felső kép a kereskedési jeleket tartalmazza, az alsó pedig az opciós kereskedéseim eredményeit. A lenti 4 kereskedésemből 2 kereskedésem volt sikeres, amiből 15,600 Ft profitot értem el, 1 volt sikertelen, amivel 10,000 Ft-ot veszítettem és 1 pedig a határon állt meg ott visszakaptam az opciós kötésem összegét. 40.000 Ft befektetésből 45,600 Ft-ot kereskedtem össze 5,600 Ft-os profittal zárva.

A lenti 3 kereskedésemből 3 kereskedésem volt sikeres. 30.000 Ft befektetésből 52.000 Ft-ot kereskedtem össze 22.000 Ft-os profittal zárva.

Íme, egy összegzés, ahol 80.000 Ft befektetésből 115.100 Ft-ot kereskedtem össze 120 perc alatt, így 35.100 Ft profitot könyveltem el.

Az alábbi kereskedésekben 40.000 Ft kereskedésből 53.600 Ft-ot sikerült összehoznom, ami 13.600 Ft profitot jelent.


Az alábbi statisztikákból 70.000 Ft kereskedésből 37,700.-Ft profitot könyveltem el.

Most megpróbálom néhány pontban összefoglalni a tapasztalataimat a bináris opciós kereskedéssel kapcsolatban:

 • 5 percnél nem volt több időre szükségem, hogy átlássam és használni tudjam a rendszert
 • Egy bináris kereskedésben arra kötünk opciót, hogy egy adott deviza pár, nyersanyag vagy részvény egy adott idő múlva magasabban vagy alacsonyabban lesz a kiindulási ponthoz képest
 • Megjön a kereskedési jel, kiválasztom a deviza párt, nyersanyagot vagy részvényt, beállítom az irányt, lejárati időt és beírom a kívánt kereskedési összeget és már úton is van az opciós kötésem
 • Az opciókat 60 percre érdemes kötni a kereskedési jelek alapján, amire az átlagos hozam 75% azaz például 10.000 Ft-ra 7.500 Ft.
 • Az elemzőktől kapott „kereskedési jelek” nekem átlagosan 70% körüli pontossággal működtek a teszt időszakom alatt. Így átlagosan 75% hozammal 10 db 10.000 Ft-os kereskedésen megközelítőleg 22.500 Ft profitot termeltem a teszt időszak alatt

Így lehet elindítani egy opciós kereskedést:

Mit kaptam, amikor regisztráltam a teszt kampányhoz?

 • Bináris opciós stratégiák kézikönyv (részletes információs anyag), sima regisztrációval befizetés nélkül
 • Minden befizető kap egy „próba fiókot”, ahol kockázat nélkül kereskedhet
 • A kereskedők hozzáférést kapnak egy videó anyaghoz, ami részletesen bemutatja a bináris kereskedést és a stratégiákat
 • Elemezőktől óránként „ kereskedési jeleket”, amik 70% közeli hatékonysággal működtek a teszt időszak alatt
 • 5 db 100%-ig kockázatmentes kereskedést igazi pénzzel
 • USD 100.- bónuszt

Ha kedvet kaptál Te is, hogy kipróbáld a kockázatmentes opciós kereskedést egy próba számlán a profi kereskedési jelek segítségével, ahogy ezt én is tettem, akkor ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI MOST INGYENESEN

Havi 40-50,000 Ft profit devizakereskedésből! (x)

A múlt heti bináris opciós kereskedéssel foglalkozó cikkemre kaptam több érdeklődő levelet, köztük Andrásét is, aki elmondása szerint már majdnem 6 hónapja kezdett el bináris opciókkal(deviza, nyersanyag,részvények) kereskedni.

„Úgy gondoltam, hogy érdemes beleolvasni a levelébe, mert Ő azt írja, hogy az elmúlt 3 hónapban havi szintem sikerült 40-50,000 Ft körüli profitot kereskednie.”

„Kedves cikk író! Én körülbelül fél éve találkoztam először a bináris opciókkal az interneten. Egyből érdekesnek találtam a témát, habár nem volt még eddig komolyabb deviza, részvénykereskedési tapasztalatom. Úgy döntöttem, hogy komolyabban beleásom magam a témába, ezért interneten sok anyagot gyűjtöttem róla össze, és a cégtől kapott anyagok is sokat segítette, hogy az alapokat elsajátítsam. Szerettem volna egy ingyenes demó számlát a cégtől, de azt mondták, hogy csak a komoly érdeklődőknek biztosítanak demó számlát, akik befizetnek minimum 250 eurót. Kicsit sokalltam ezt az összeget, de tudtam, hogy nem fogok ehhez a pénzhez nyúlni csak, ha már a demó számlámon keresztül sikerült legalább 2 profittal végződő hónapot zárnom. Továbbá az is szembe jutott, ha szeretnék belefogni egy bármilyen üzletbe, ahhoz jóval több kezdő tőke kell.

Ingyenes DBPv7 kerekedő jeladó szoftver!

Itt találhatod az ingyenes letölthető szoftvert, amit én is használni kezdtem és sokat segített nekem. Itt tudsz regisztrálni a DBPv7 ingyenes szoftver megszerzéséhez. Itt is sajnos kérik a 250 eurós befizetést, de, ahogy Én is először az ingyenes demó számlámon gyakoroltam és a feltöltött összeget 2 hét múlva érintetlenül visszautaltam magamnak és csak, akkor utaltam vissza, amikor már túl voltam két profittal zárt hónapon a demó számlámon.

„Az utóbbi 2 hónapban már havi 40-50 ezer forint profitot sikerült összehoznom napi 2-3 óra kereskedéssel és a kereskedéseim 73-76%-a pozitív végkimenetelű lett”

Ekkor a cég egyik kereskedési szakemberével folytatott beszélgetésem után tudomásomra jutott, hogy az interneten lehet vásárolni úgy nevezett „kereskedési jeleket” és letölthető szoftvereket, amik nagyban segítik a kereskedő befektetéseinek sikeres végkimenetelés persze összevetve azt a kereskedési stratégiákkal. Ha például már megtörtént a deviza fel vagy lefele való elmozdulása és a piac gyorsabban reagált, akkor azt a jelet ki kell hagyni és várni a következő friss jelzést. A türelem, pontosság és fegyelem nagyon fontos részei, hogy valaki sikeres kereskedő lehessen, ezért azt ajánlom, hogy csak olyanok fogjanak bele, akik komolyan gondolják és hajlandóak időt, energiát áldozni, hogy megismerjék ezt a szakmát.
Hatalmas sikerélmény, ahogy egy kereskedésem sikerül és jó olyan dologgal foglalkozni, ami érdekes, izgalmas, de nagyban múlik az időzítésen, stratégián és az elemzésen.

Ingyenes - Bináris Opciós Stratégiai kézikönyv

Ha regisztrálsz az alábbi magyar nyelvű, Európa szinte minden országában legálisan működő Bináris kereskedő oldalra(ingyen), akkor ajándékba kapsz egy Bináris Opciós Stratégiai kézikönyvet. Kézikönyv regisztráció itt.

Akit érdeke a téma annak ajánlom, hogy olvasson bele a blogomba, mert sok érdekes, izgalmas információ, tipp, trükk és stratégia található benne - http://binary.blogger.hu/

BinaryTrader blog tartalma:

1. Mi is az a bináris opció?
2. Bináris opciók: A kereskedés
3. Milyen gazdasági és politikai döntések befolyásolják a bináris opciókat?
4. Miért előny a rövid lejáratú opció?
5. A legfontosabb kereskedési stratégiák akár a 89%-os kerekedési profithoz
6. Kereskedési tippek a minimum 67%-os nyerő opció kiválasztásához
7. Miért érdemes bináris opciókkal kereskedni?
8. Miért egyedülálló a bináris opciókkal való kereskedés?
9. Mekkora nyereség érhető el?

 

89% bináris opciós hozam 1 perc alatt! (x)

2014. Február 6.-án kiutaztam Londonba, hogy tájékozódjak a 2014-es év új gazdasági kereskedő platformjairól a „Financial Partners Expo” keretein belül. Az elmúlt évtizedben egyre nagyobb teret hódított magának a valuta, nyersanyag és részvénypiacokon történő online kereskedés. A 20. században az ilyen jellegű gazdasági tranzakciókhoz az emberek többsége a bankok és brókerek segítségét kérte, mivel bennük jobban megbíztak, mint saját tudásukban. A 21. században azonban komoly változás következett be a trendeket és a kereskedési viselkedéseket illetően. Rengeteg fiatalabb kereskedő lépett be a piacra, akik előbb kisebb összegekkel, majd később, amikor bele tanultak jobban az üzletág működésébe komolyabb pénzekkel is elkezdtek kereskedni.

Személyesen ismerek több olyan srácot, akik olyan szinten űzik a részvényekkel és a pénznemekkel való kereskedést, hogy már ezzel foglalkoznak főállásban. Ők nyilván a kereskedők kisebb százalékát képviselik, de jó látni, hogy vannak tehetséges fiatalemberek, akiknek volt türelme és energiája kitanulni a szakmát és egy magasabb szintre eljutni.

Amikor beléptem a „Financial Partners Expo”-ra óriási nyüzsgést tapasztaltam. Hozzám is odapenderült gyorsan egy srác egy névjeggyel és azt mondta „Hi, I m Neri here is my bussiness card what are you doing here?” Kérdeztem tőle és Te honnan jöttél? Erre Ő – Onnan, ahonnan itt mindenki, Izraelből. Hamarosan elkezdtem körbe járni a standok között és kicsit ismerkedni, hogy miféle termékek is vannak kiállítva. Minden cég előtt csinos bikinis hosztesz lányok álltak, akik próbálták becsábítani a látogatókat az adott céghez. Az első stand, ahol megállítottak egy szoftverszolgáltató volt, ahol potom USD 100,000.- licensz díjért és havi USD 3,000.-ért saját személyre szabott online „Binary” kereskedő platformot biztosítottak volna. Már hallottam korábban is a „Binary” kereskedésről, de megkértem, hogy kicsit meséljen többet róla, hogy is működik ez a rendszer. Röviden, tömören csak ennyit mondott :” A binary opciós kereskedés az új őrület!”. Ahogy jártam körbe minden cégnél megkérdeztem, hogy van-e magyar nyelvű binery opciós oldaluk és csak egyetlen cég volt, akinek volt binary opciós kereskedő oldal, őket itt találod.

Ez után a legtöbb standon Binary és Forex kereskedést végző cégek kerestek külföldi partnereket, hogy minél több országban a lehető legtöbb kereskedő használja az Ő platformjukat. Itthon még nem tapasztalható, de a világpiacon már több mint 50 nagyobb cég foglalkozik valuta, részvény és nyersanyag kereskedő platformok üzemeltetésével és a számuk csak egyre nő. Egy másik érdekesség, amivel a kiállításon találkoztam a Facebook-hoz hasonló online kereskedői közösségek megszületése. Ez olyanok számára lehet érdekes, akik érdeklődnek és szeretnének tanulni a már rutinos kereskedőktől és akár lekövetni az Ő kereskedéseiket. Ez a kezdők számára ajánlatos lehet, hogy első körben csak figyeljenek és tapasztalatokat szerezzenek a már jó ideje kereskedőktől. Erről részletesen majd egy következő cikkben írok.

Hamarosan kezdődött egy „Binary opciós kereskedés” kerekasztal beszélgetés, amire mindenképp el akartam menni, hogy végre pontosan képbe kerüljek a témában. A 2 órás beszélgetés nagyon izgalmasra sikerült, ezért úgy döntöttem, hogy még jobban beleásom magam a témába és egy blog formájába készítek róla egy riportot. Akit érdeke a téma annak ajánlom, hogy olvasson bele a blogomba, mert sok érdekes, izgalmas információ, tipp, trükk és stratégia található benne - http://binary.blogger.hu/

BinaryTrader blog tartalma:

1. Mi is az a bináris opció?
2. Bináris opciók: A kereskedés
3. Milyen gazdasági és politikai döntések befolyásolják a bináris opciókat?
4. Miért előny a rövid lejáratú opció?
5. A legfontosabb kereskedési stratégiák akár a 89%-os kerekedési profithoz
6. Kereskedési tippek a minimum 67%-os nyerő opció kiválasztásához
7. Miért érdemes bináris opciókkal kereskedni?
8. Miért egyedülálló a bináris opciókkal való kereskedés?
9. Mekkora nyereség érhető el?

Ingyenes - Bináris Opciós Stratégiai kézikönyv

Ha regisztrálsz az alábbi magyar nyelvű, Európa szinte minden országában legálisan működő Bináris kereskedő oldalra(ingyen), akkor ajándékba kapsz egy Bináris Opciós Stratégiai kézikönyvet. Kézikönyv regisztráció itt.

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás