Így kerestem 1 nap alatt 122.300 Ft-ot! (x)

Az előző cikkemben közzé tettem egy sikeres bináris opciós kereskedő levelét, aki állítása szerint havi 40-50.000 Ft profitot kereskedett össze az elmúlt pár hónapban átlagosan. Úgy döntöttem, hogy magam fogom most letesztelni ezt a forradalmian új kereskedési formát és megosztom veletek s tapasztalataimat. Nagyon izgalmasan zajlott a tesztelés, mert sokszor elfelejtettem, hogy próba számlán kerekesedek játékpénzzel. Hogy milyen sikerrel és eredménnyel zárult a tesztelés? Ha érdekel, akkor olvasd végig a cikkem és garantálom, hogy izgalmas olvasmányba lesz részed.

Így fogtam neki a kereskedés tesztelésének:

 1. Beregisztráltam az Optionfair kereskedő platformjára - Regisztráció itt
 2. Feltöltöttem a számlámat, hogy hozzájussak az ingyenes próba számlához, ahol kockázat nélkül teszteltem a „profi kerekedő jeleket”, amit a cégtől kaptam ingyen.
 3. Előre elhatároztam, hogy a saját pénzemhez nem nyúlok, amíg nem teszteltem a cégtől kapott ingyenes „profi kerekedési jeleket” minőségét a próba számlámon

Íme, az eredmények, amiket rögzítettem a teszt időszak alatt a kereskedéseimről:

A felső kép a kereskedési jeleket tartalmazza, az alsó pedig az opciós kereskedéseim eredményeit. A lenti 4 kereskedésemből 2 kereskedésem volt sikeres, amiből 15,600 Ft profitot értem el, 1 volt sikertelen, amivel 10,000 Ft-ot veszítettem és 1 pedig a határon állt meg ott visszakaptam az opciós kötésem összegét. 40.000 Ft befektetésből 45,600 Ft-ot kereskedtem össze 5,600 Ft-os profittal zárva.

A lenti 3 kereskedésemből 3 kereskedésem volt sikeres. 30.000 Ft befektetésből 52.000 Ft-ot kereskedtem össze 22.000 Ft-os profittal zárva.

Íme, egy összegzés, ahol 80.000 Ft befektetésből 115.100 Ft-ot kereskedtem össze 120 perc alatt, így 35.100 Ft profitot könyveltem el.

Az alábbi kereskedésekben 40.000 Ft kereskedésből 53.600 Ft-ot sikerült összehoznom, ami 13.600 Ft profitot jelent.


Az alábbi statisztikákból 70.000 Ft kereskedésből 37,700.-Ft profitot könyveltem el.

Most megpróbálom néhány pontban összefoglalni a tapasztalataimat a bináris opciós kereskedéssel kapcsolatban:

 • 5 percnél nem volt több időre szükségem, hogy átlássam és használni tudjam a rendszert
 • Egy bináris kereskedésben arra kötünk opciót, hogy egy adott deviza pár, nyersanyag vagy részvény egy adott idő múlva magasabban vagy alacsonyabban lesz a kiindulási ponthoz képest
 • Megjön a kereskedési jel, kiválasztom a deviza párt, nyersanyagot vagy részvényt, beállítom az irányt, lejárati időt és beírom a kívánt kereskedési összeget és már úton is van az opciós kötésem
 • Az opciókat 60 percre érdemes kötni a kereskedési jelek alapján, amire az átlagos hozam 75% azaz például 10.000 Ft-ra 7.500 Ft.
 • Az elemzőktől kapott „kereskedési jelek” nekem átlagosan 70% körüli pontossággal működtek a teszt időszakom alatt. Így átlagosan 75% hozammal 10 db 10.000 Ft-os kereskedésen megközelítőleg 22.500 Ft profitot termeltem a teszt időszak alatt

Így lehet elindítani egy opciós kereskedést:

Mit kaptam, amikor regisztráltam a teszt kampányhoz?

 • Bináris opciós stratégiák kézikönyv (részletes információs anyag), sima regisztrációval befizetés nélkül
 • Minden befizető kap egy „próba fiókot”, ahol kockázat nélkül kereskedhet
 • A kereskedők hozzáférést kapnak egy videó anyaghoz, ami részletesen bemutatja a bináris kereskedést és a stratégiákat
 • Elemezőktől óránként „ kereskedési jeleket”, amik 70% közeli hatékonysággal működtek a teszt időszak alatt
 • 5 db 100%-ig kockázatmentes kereskedést igazi pénzzel
 • USD 100.- bónuszt

Ha kedvet kaptál Te is, hogy kipróbáld a kockázatmentes opciós kereskedést egy próba számlán a profi kereskedési jelek segítségével, ahogy ezt én is tettem, akkor ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI MOST INGYENESEN

Ingyenes online kaszinó verseny – beszállsz Te is?!? (x)

Még mielőtt megosztanám veletek az ingyenes kaszinó játékokon szerzett tapasztalataimat és kihirdetném az ingyenes kaszinó versenyt és annak díjazását, hagy osszak meg veletek még egy érdekességet, amit az Alex-el folytatott interjúm alkalmával tudtam meg tőle.

Alex a krupié nagyon érdekes dolgokat tárt fel előttem:

Szóba került, hogy vajon a sportfogadás vagy a kaszinó üzletágban magasabb-e a profit %. Te mire tippelnél? Én azt mondtam Alexnek, hogy szerintem a kaszinóban jóval magasabb a profit % mint a sportfogadásban. Nagy meglepetésemre Ő mint belsős, akiknek belelátása volt a cég riportjaiba azt válaszolta, hogy: „amíg a sportfogadásban az átlag profit 8-9% körül mozog, addig a kaszinóban mindössze 4-5% körül van. Ez azt jelenti, hogy minden 100 ezer forint megforgatott pénzből a sportfogadásban átlagosan 8-9000 forintot veszít egy játékos addig a kaszinóban csak 4-5000 Ft-ot”.
Még egy érdekesség, ami nagyon meglepődtem. Alex állítása szerint: „ a kaszinókban jóval több játékos nyer több 10 ezres vagy 100 ezres összeget tétjei nagyságától függően, mint sportfogadásban. Ilyenkor azt hiszik, hogy ezt minden nap meg tudják ismételni és 1-2 napon belül visszabukják nyereményeiket. Ez azért van, mert a legtöbb játékos mohó és fegyelmezetlen. Ahelyett, hogy ezeket a nyereményeket kivennék és másra költenék el, az aranyszabályokat nem követve játszanak tovább, és addig játszanak, amíg csak egy forint is van a számlájukon. Ez nagy hiba.”

Ahogy az előző cikkemben említettem, elhatároztam, hogy kipróbálom az ex-krupié (Alex) által szerkesztett KaszinoProfi.hu oldalon tanult kaszinó játék stratégiákat. Ezeket tapasztaltam játék közben:

Európai Rulett:

Rulettel indítottam a játékot, ahol elhatároztam, hogy az alap bankomhoz (2.000 dollár) képest 5%-ot szeretnék nyerni, azaz 100 dollárt, mielőtt abbahagyom a játékot. A Labouchere stratégiát és a Fibonacci stratégiát alapul véve kezdtem el játszani 1 dolláros alaptéttel. Felváltva használva a 2 stratégiai számsort, amik a tétek emelésére és csökkentésére alapszanak egy adott sorozati képlet mentén páros, páratlan és fekete, piros fogadásokra. Nagyon izgalmas volt a játék, mert volt 2-3 olyan alkalom, akkor 6-7 alkalommal jött ki egymás után ugyan az a végkimenetel és már komolyabb tétekkel kellett játszanom. Körülbelül 3 óra játék után 40 dollár nyerőben voltam és már jó ideje stagnáltam, ezért úgy döntöttem, hogy kiszállok és zsebre vágom a kb. 9.000,- Ft nyereményt, ami valljuk be, nem is olyan rossz órabér 3 óra szórakozásért.
Te is kipróbálhatod, keress az oldalon egy tetszetős rulett stratégiát, és irány az ingyenes európai rulett játék.

Blackjack:

Élő kaszinóban nagyon szerettem blackjackezni, de online még nem próbáltam. Úgy döntöttem, hogy egy többkezes blackjack asztalon 2-3 pozícióban fogok felváltva játszani 1 dolláros alaptéttel. A blackjack alapstratégiát használva (kicsit a saját szájam ízének alakítottam át) kezdtem el játszani, azaz dupláztam a tétem, ha 9-11-es értékű lapom volt és az osztónak pedig 3-4-5-6 értékű lapja. Nem kértem több lapot, ha a nekem 12-21 értékű lapom volt és az osztónak pedig 4-5-6 lapja, mert itt jó eséllyel túlhúzta magát az osztó.
Már kb. 1,5 órája játszottam, amikor is elég jól álltam és úgy döntöttem, hogy kicsit felpörgetem a dolgokat és próbálom jobban növelni nyereményeim összegét a rulettben már jól beállt Labouchere és a Fibonacci stratégiával. 1 óra múlva, amikor már 32 dollár nyerőben voltam és már csak az alapstratégiákkal játszottam egymás után elbuktam 5 db 2 pozíciós kört azaz 10 dollárt és 22 dollár profitnál úgy döntöttem, hogy elfogyott a türelmem és fáradt vagyok, ezért abbahagyom.
Itt próbálhatod ki a blackjack alap stratégiákkal a több kezes ingyenes blackjack játékot.
Itt találod az összes ingyenes kaszinó játékot.

VÉLEMÉNY – Ahogy Alex is említette a bevezetésben a végén mindig a ház nyer. Talán szerencsés voltam, talán a stratégiáknak köszönhető, de összességében most profittal szálltam ki.
Alex említi valahol, hogy az online nyerőgépek be vannak bizonyos nyerési arányra állítva és a rulettben található „0” miatt a ház nyerési aránya 2,7% a játékosokkal szemben. Sokan stratégia nélkül játszanak, ők sokat veszítenek, és talán ha rajtuk már behozta a kaszinó az elvárt hasznot, rajtam már nem kellett.

VERSENY – Most mindenki ingyenesen tesztelheti a kaszinoprofi ingyenes játékait és az 5 legtöbbet nyerő játékos izgalmas díjakat kap. Mindössze annyit kell tenned, hogy az oldalon található stratégiák segítségével, minél többet nyerj és az oldalon található nyereményeidről készíts egy „képernyő képet” és azt egy Word dokumentumba bemásolva elküldöd az info@kaszinoprofi.hu email címre. Az 5 legtöbb profitot termelő játékos ajándékba kap egy rulett vagy blackjack szoftvert, amivel tovább növelheted nyerési esélyeidet.

Körbenéztem az online kaszinókban, hogy hol milyen bónuszokat lehet szerezni és az alábbi 2 kaszinó, ahol folyamatosan a legtöbb bónuszt szerezheted:
60.000 Ft bónusz - 200% - Bónuszáradat promóció havi 900.000 Ft bónusz, nyerőgép klub, napi promóciók, ingyenes pörgetések, ingyen pénz comp pontok után
400 Euró bónusz - 100% - Havi 4.000 euró hűségbónusz, ingyen pénz comp pontok után, rendszeres bónuszok, promóciók

Az ex-krupié kitálal az online kaszinók világáról! (x)

Mióta megjelentek az online kaszinók az internetes világhálón kíváncsian figyeltem a velük kapcsolatos híreket, történéseket kiváltképp 2011-től, amikor is elkezdődött ezeknek a cégeknek a boszorkányüldözése hazánkban. Hozzátenném, hogy az állam jogosan próbálta ezeknek a cégeknek az üzemeltetését rendszabályozni, mivel ezek a cégek nem fizettek adót Magyarországon.

Többször próbáltam kapcsolatba lépni ezeknek a cégeknek a magyarországi alkalmazottaival, de Ők eddig elzárkóztak mindenféle személyes találkozótól és interjútól. Most is egészen véletlenül botlottam bele valakibe a Google keresőben történő kutatómunkám közben. Alexbe.

Alex a KaszinoProfi.hu szerkesztője, egy ex-krupié, aki 12 év tapasztalattal a háta mögött indította el az oldalt. Érdekes volt olvasni izgalmas, kalandokkal teli életútját az oldal Rólam menüpont alatt, ezért is léptem vele kapcsolatba.

A többi oldallal ellentétben Alex nyíltan kijelenti, hogy „A ház mindig nyer” és az oldala célja, hogy a játékosok önkontrollal és tudatossággal a megfelelő stratégiát kiválasztva „Minél többször, minél nagyobbat nyerjenek és minél kevesebbszer, minél kisebbet veszítsenek”.

Alex a krupié hajlandó volt pár érdekes konkrétummal szolgálni az online kaszinók világáról, amit csak tényleg a bennfentesek tudhatnak:

„Talán sokak számára hihetetlen, de hazánkban az online kaszinókból származó bevételek megduplázódtak az elmúlt 3 év folyamán. Kezdetben csak a sportfogadás és a póker hódítottak, de mostanra már a kaszinó üzletág lett a legnagyobb, ami körülbelül éves szinten 6.300.000.000,- forint. Első hallásra ez soknak tűnhet, de a Szerencsejáték Zrt abszolút uralja a szerencsejáték piacot, amit megközelítőleg 85%-ban birtokol.

A magyar kormány 2011-ben kezdte el harcát a külföldi online szerencsejáték cégekkel szemben, akik nem adóztak a Magyarországról befolyó bevételeik után. Olyan törvényt sikerült megalkotni honatyáinknak ezen iparág adózásáról, amit szinte egy cég sem tudott elfogadni, mivel a nagyon magas 100 milliós nagyságrendű licensz díj és a megközelítőleg 10%-os forgalom (nem profit alapú) alapú adózás veszélybe sodorta volna ezeknek a cégeknek a gazdaságos működését.

A legtöbb cég erre úgy reagált, hogy nem hivatalosan, de kivonultak a magyar piacról, feloszlatták itteni csapataikat és leálltak hirdetési kampányaikkal. A BWIN nevű cég például odáig ment el, hogy már el sem fogad új regisztrációkat magyar IP címekről. A meglévő játékosok persze tovább játszhatnak az oldalaikon, de újak már nem csatlakozhatnak hozzájuk. Több cég is hasonló lépéseket tervez, ezért lehet, hogy tényleg meg vannak számlálva az online kaszinók napjai hazánkba…”

És most leteszteljük a profi kaszinóstratégiákat egy ingyenes kaszinóban…

Egyenlőre ennyi, ami az online kaszinó piaccal kapcsolatos híreket illeti, és most ellenőrzőm, hogy vajon tényleg hasznosak az Alex által leírt alapelvek és stratégiák. Az egész múlt hétvégét azzal töltöttem, hogy az Alex által szerkesztett weboldalon található összes kaszinó stratégiát végig olvassam, értelmezzem és a számomra szimpatikus alacsony kockázatú szisztémát kipróbáljam a %-os valószínűség számításokat is alapul véve.

Szerencsére az Ingyenes kaszinó játékok menüpont alatt minden rulett, blackjack és nyerőgép stratégiát ingyenesen játékpénzzel tudtam kipróbálni. Próbáltam odafigyelni arra, hogy kövessem az oldalon olvasott szabályokat és alapstratégiákat.

Játszottam, izgultam, csapkodtam és, hogy milyen sikerrel jártam? Azt majd a következő riportomban olvashatod…..Teszteld le Te is kockázat nélkül ingyenesen a kaszinó játékokat itt!

Kíváncsiságból körbenéztem az online kaszinókban, hogy hol milyen bónuszokat lehet szerezni és az alábbi 2 kaszinó, ahol folyamatosan a legtöbb bónuszt szerezheted:

60.000 Ft bónusz - 200% - Bónuszáradat promóció havi 900.000 Ft bónusz, nyerőgép klub, napi promóciók, ingyenes pörgetések, ingyen pénz comp pontok után

400 Euró bónusz - 100% - Havi 4.000 euró hűségbónusz, ingyen pénz comp pontok után, rendszeres bónuszok, promóciók

Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás