Heatnation érkezik olyan tippel ami megérdemel egy új bejegyzést! Szép estét!

 

New Orleans Pelicans - Toronto Raptors, Eric Gordon pontjai 15,5 felett 1,85- kezdés 02:00

New Orleans Pelicans - Toronto Raptros, Tyreke Evans pontjai 17 felett 1,80- kezdés 02:00

 

  • Nagyon jó, hogy az unibet lehetőséget ad ezekre az opcióra!
  • Történt ugyanis, hogy a Miami Heat elleni találkozón Anthony Davis valamint Ryan Anderson is megsérült. Davis átlagai: 23,9 ppg, 10,3 rpg, Anderson átlagai: 14,6 ppg, 5,1 rpg. Korábbról sérült Jrue Holiday, aki 15,2 ppg 7,1 apg átlagol. Mind három játékos sérült, és legalább 2 hétig egyikük sem lesz bevethető! Ez az eredményezi, hogy majdnem 54(!!!) pont esik ki a csapatból, hozzáteszem a Pelicans 99,7 pontot átlagol. Tehát ez több mint a fele!
  • Nos, Eric Gordon. Gordon kettes poszton játszik és ugyan csak 12,9 pontot átlagol meccsenként, de az utóbbi időben volt pár jó meccse. Ha Gordon elkapja a fonalat akkor megállíthatatlan tud lenni. A szezonban 6 olyan meccset játszott Gordon amikor Davis nem volt bevethető, ezeken a meccseken 19,2 pontot átlagol! Két meccsen nem jutott el 16 pontig, egyszer 8 pontot szerzett a másik alkalommal 15-ig jutott.
  • Evans, Tyreke Evans lett az irányító Holiday kiesésével, ő 16,7 pontot átlagol. Neki az utóbbi időben nem megy a dobás, de ma rá lesz kényszerítve a próbálkozásokra. Evans 7 olyan meccsen lépett pályára amikor Davis nem, ezeken a meccseken 18,3 pontot átlagolt. A 7 meccsen 3x nem érte el a 17 pontos határt amit jelenleg megszabtak. Evansnek csak kicsikét kell az átlaga felett teljesítenie, hogy nyertes legyen a tipp.
  • Sajnos olyan információm nincs, hogy hogyan teljesítenek akkor amikor Davis, Holiday és Anderson sem lépett pályára...
  • Mindkét tipp ugyanolyan erővel indul. Davis helyét szinte biztosan Alexis Ajinca veszi majd át, ő kb 10-12 pontot fog termelni.
  • Nos, nem tudok dönteni, hogy melyik opció a jobb. Kinek melyik tetszik. Nagyon erős tippek, remélem nem lesz lebőgés.
  • Még egy adalék, a Raptors 100,3 pontot enged meccsenként, igaz utolsó 3 meccsén csak 90,3-at.