Sziasztok, KBSCfan jelentkezik röviden pár vasárnapi ötlettel.

Női kosárlabda NB I
Diósgyőr-Sopron - Diósgyőr, 1.96

Végéhez közeledik a női NB I-es kosárlabda bajnokság alapszakasza. Az már egy hete eldőlt, hogy a Sopron lesz az alapszakaszgyőztes, azonban az első négyes további három pozíciójáért nagy a csata, hiszen az itt végző csapatok pályaelőnnyel kezdik a rájátszást. Mint említettem a Sopron már biztosan első, a Diósgyőr pedig jelenleg negyedik, de a Győr és a PINKK Pécs is ugyanolyan statisztikával rendelkezik, mint a borsodiak.

A Diósgyőr az elmúlt hetekben remekel, sorban hat meccset nyertek, köztük a két pécsi gárdát is le tudták győzni hazai pályán, ráadásul nagyobb különbséggel mint amennyivel idegenben kikaptak, így azonos pontszám esetén a piros-fehéreké a jobb mutató. A Sopron hazai szinten kimagasló csapat, de az európai porondon még lenne mit javítani. Ezt mutatja, hogy a csúfos kupakiesését követően edzőváltás történt a csapatnál.

A mai találkozónak már csak a hazaiak számára van igazán tétje, és az információk alapján az is elképzelhető, hogy telt ház előtt rendezik a találkozót. A diósgyőri ultrák már hét közben is közel 1000-en látogattak ki, ami ma még csak több lehet. A Diósgyőr céljai és az ultrák teremtette félelmetes hangulat miatt hazai győzelmet várok, ami most még egész jó oddson fogadható.

Bundesliga
Wolfsburg-Herta - Wolfsburg hendivel nyer, 1.88

Dárdai ide, Dárdai oda szerintem nem szorul komolyabb magyarázatra ezt a tipp. Lehet, hogy Pali jól felkészíti a fiúkat és több életet hoz a csapatába, azonban a Bundesligában már nem feltétlenül lehet pótolni a tudásbeli különbségeket lelkesedéssel. A Wolfsburg idén félelmetes, Bas Dost remek formában futballozik, és akkor még meg sem említettük a társait, köztük a frissen igazolt Schürrlével. A Wolfsburg az EL-ben is simán begyűrte a Sportingot, most is sima győzelem várható. 
Neten fogadóknak egy tipp: Bas Dost szerzi az első gólt - 4.33

Seria A
Milan-Cesena - mindkét csapat szerez gólt 2.00

A Milannál rengeteg a hiányzó főleg a védelemből, ami ha teljes, akkor sem túl acélos az idei szezonban. Hazai pályán elvárható a Milan győzelem ígyis, de az utóbbi hetek tapasztalatai alapján inkább a mindkét csapat szerez gólt játszik, ami egy duplát ki is tesz az ezzel próbálkozók számára.