Sziasztok! Rókakoma utoljára jelentkezik bejegyzéssel!

Ahogy jeleztem korábban, végleg elhagyom a blogot. Innentől nem a legjobb oddsokat vadászom tovább, hanem épp ellenkezőleg, Karthago77-hez (az őstagok emlékeznek rá) csatlakozva immár együtt mozgatjuk majd azokat a „túloldalról”. Ha van egy álmotok, nagy célotok, akkor soha ne adjátok fel, küzdjetek érte, és egy napon talán siker koronázza erőfeszítéseiteket. Nekem volt egy, és most elértem.

A blog tehát kikerül az irányításom alól. Kértem, hogy jelentkezzetek tulajdonosnak, kaptam is bőven levelet, amelyet ezúton köszönök. Mint végül kiderült, nem adhatom ki harmadik személynek ezt a jogot, így azt kollégám kapja meg, ezért elnézést kérek, frissen derült ki, és eddig nem tudtam róla. A napituti.blogger@gmail.com email címen immár őt tudjátok elérni, ő segít majd a jövőben.

Ezúton köszönöm a blog összes tagjának a sokéves, megtisztelő figyelmet, az összes eddigi 258 040 darab hozzászólást, a támogatást, a kritikát. Nem volt mindig zökkenőmentes az itteni élet, de úgy érzem, rendezetten tudom átadni. Mindenkinek sok sikert kívánok, nagy nyereményeket, méretes oddsokat!

Sziasztok, Rókakoma


Roma-Parma - kezdés 15:00 óra

  • A második fogadja az utolsót a 23. fordulóban.
  • A Roma a tavalyi feltámadás után a Juventus egyetlen valós kihívójának tűnt, és az ősszel annak ellenére is tartotta a lépést, hogy szinte minden második héten BL-rangadót játszott. A kettős terhelés márpedig arrafelé újdonságnak számított. Pont akkor került válságba, mikor eldőlt, hogy kiesett. Az utolsó 10 fordulóban 4-6-0-s mérleget és 15-10-es gólkülönbséget tud, és lassan közelebb jár hozzá a harmadik Napoli, mint az éllovas Juventus. Otthon például az utolsó négyen döntetlent játszott, de így is 7-4-0-s mérleggetl és 23-7-es gólkülönbséggel tekintélyes. Jó kis csapat, csak rengeteg volt a hiányzó az utóbbi időben, legutóbb a Cagliari ellen például 12-en maradtak ki, a védelembe Leandro Castan, a középpályára pedig Daniele De Rossi visszatérése nagy plusz lehet.
  • A Parma a múlt szezon egyik meglepetése volt, a középmezőny elején járt, és nagy terveket szövögetett. Aztán a nyáron már hallani lehetett, hogy anyagi gondokkal küzd, de arra nem lehetett számítani, hogy ennyire összeomlik. Márpedig teljesen szétesett, mindössze 10 pontot kapart össze 22 forduló alatt, egyet levontak, így a három győzelem mellett van egy döntetlen is. A támadósor még nem is a legrosszabb, ám a védelem az, a 47 kapott gól rengeteg. Az előbbiben Antonio Cassano segített eleinte, ötször volt eredményes, de ő azóta lelépett. A télen hozott portugál válogatott szélsőt, de mióta elbukott a Cesena ellen, és az újonc azóta még egyszer győzött, végképp reménytelenné vált a helyzete. A hátránya a bennmaradástól 12 pont, és éppen zsinórban öt vereséget számlál. A jelenlegi helyzet a véget idézi, az új tulajdonosnak hat hónapnyi fizetést kell kifizetni, másképp három pont levonással sújtják a klubot. Egy eltiltott középpályás nem utazik, idegenben 1-0-9-es mérleggel és 8-26-os gólkülönbséggel katasztrófa.
  • Vélemény: A Roma sok hiányzóval megtorpant a télen, és lassan olyan távolságba kerül a Juventus mögött, hogy inkább hátrafelé kell nézzen. Most itt például a tökéletes alkalom a széthulló, reménytelen, újabb pontok levonása előtt álló utolsó ellen. Az odds esett rendesen, a hendit is bevállalom, két hete Milánóban is bejött.