Heatnation írja a mai bejegyzést, sziasztok!

 

Villarreal - Granada, Villarreal 1,5 gól felett 1,44- kezdés 18:00

Villarreal - Granada, Villarreal (-1,5) ázsiai hendikep 2,025- kezdés 18:00

  • A tabella 6. helyezettje fogadja a kieső helyen álló Granadát.
  • A Villarreal jó passzban van, nyeregetik a meccseiket és ezeken gólt sem nagyon kapnak, igaz a Camp Nou-ban kikaptak legutóbb, de ez nem szégyen pláne nem 3-2-re úgy, hogy még vezettek is.
  • A télen távozott Gabriel Paulista az Arsenalhoz jó pénzért, valamint Cani ment kölcsönbe az Atletico Madridhoz, ami engem kissé meglepett. Gabriel Paulistát rögtön pótolta is a vezetés, az Espanyoltól érkezett Eric Bailly, valamint Joel Campbell is jött kölcsönbe az Arsenaltól.
  • A mai meccsen 3 védő hiányzik majd a hazaiaktól Jokic(0/0), Bailly(0/0) és Adrian Marín(4/0) látható, hogy nem nagy érvágás az ő hiányzásuk, ám a középpályáról hiányzik majd Pina, ez kis gondot okozhat de pótolható a védekező középpályás.
  • A Villarreal otthon mindig jól teljesít, az El Madrigalban nem sokan tudnak nyerni. 7 győzelem mellett 3 vereség, ezek a vereségek a Valencia, a Real Madrid és a Barcelona ellen jöttek, amit biztosan nem kell megmagyarázni, hogy ezek ellen a csapatok ellen kikaptak.
  • A Granada ezzel szemben rossz helyzetben, kieső helyen állnak, igaz legutóbb megverték az Elchét otthon a kiesési rangadón.
  • Vendég oldalon a hiányzók listája hosszabb és rosszabb is, nem bevethető az első számú rutinos 36 éves kapus(14/0), valamint egy fontos belső védő(14/0), továbbá 2 középpályás(4/0, 14/0) és 4 támadó(4/0, 10/1, 15/1, 18/3- házi gólkirály).
  • A Granada legfőbb gondja a góllövés, mindössze 14 gólt lőttek eddig a bajnokságban és ez a második legrosszabb, El Arabi hiánya nagyon fájó lehet, az érkezők közül nem tudom pontosan ki bevethető és ki nem, de az összhang valószínűleg még nem tökéletes.
  • A Granada idegenben 1-4-6-ös mérleget hozott össze, 8 lőtt gól mellett 23-at kaptak ami holtversenyben a legrosszabb a bajnokságban.
  • Az előjelek miatt úgy gondolom, hogy simán hoznia kell a meccset a Villarrealnak. 2-0 vagy 3-0 a tippem, nem hiszem, hogy gondot okozhat a Granada az El Madrigalban.

 

Pár csapathír:

Arsenal hiányzói: Alexis Sánchez(21/12), Oxlade-Chamberlain(21/1), Wilshere(9/1), Arteta(7/0). Előbbi kettő kiválása nagyon rosszul érintheti az Ágyúsokat. Komoly meccset várok, de majdnem biztos vagyok abban, hogy a Tottenham nem kap ki hazai pályán.

Sunderland hiányzói: Johnson(20/4- házi gólkirály), Rodwell(15/2), Giaccherini(7/0), Jones(6/0), Buckley(20/0)(mind KÉRDÉSES),  Cattermole(18/1) és Wickham(22/3) biztosan kimarad. A Sunderland gyenge szezont fut eddig, nagyon hullámzóak is és nem tudják a maximumot nyújtani, a Swansea pedig meglepetésre jól szerepel a Bony transzfer után is. Továbbra is hiányzik majd Sigurdsson és Routladge a kétlegjobb góllövő, de hazai pályán erősebbnek érzem a walesi csapatot, elgondolkodtató a szorzó!