Sziasztok! Rókakoma néhány hasznos sorral jön!

Egy közérdekű információ: erszényes ördög, dzsoki és roti ma reggel egy hétre elveszítette tagságát a blogon.


Ali Carter-Neil Robertson - kezdés 20:00 óra

 • A világranglista-18. és 1. helyezett találkozik a rangos meghívásos sznúkertorna, a Masters negyeddöntőjében.
 • Carter öreg róka már, két világbajnoki döntőt bukott el, és frissen leküzdötte a rákot. Mindig ott volt a legjobbak között, de nem tudott tartósan mondjuk egy Robertson, Selby szintjén megragadni. Nem volt rossz őszi visszatérése, de azért messze van legjobbjától. Novemberben így például négy veresége volt zsinórban, a kiemelt pontszerző UK Championship 1. fordulójában rögtön kiesett. A Masterst váratlanul sima sikerrel kezdte esélytelenként.
 • Robertson világbajnok, szintén régebb óta a porondon van, és jó ideje a közvetlen élmezőny tagja, tehetségesebb, stabilabb, mint az angol riválisa. Formája lehetne jobb, a tornagyőzelmek elmaradnak, inkább közepes menetelések jellemzők, egy-egy szoros vereséggel. Kötelező sikert aratott a nyitányon.
 • Az utolsó négy egymás ellenit nyerte, az utolsó három ráadásul sima diadal volt. Legutóbb novemberben 4-0-ra győzött, most sem látunk veszélyt rá egy ilyen fontos viadalon biztos kitesz magáért.

Peshark véleménye:

 • Ez mind igaz, amit az elemzésben olvashatunk, de ezek csak a száraz tények. Viszont Carter előző meccse alapján (ahol az első három frame-t láttam) biztosan állítható, hogy másabb játékos lett, mint betegsége előtt. Lazábban játszik, megpróbál viszonylag neccesebb lökéseket is, amelyek a snookertudása miatt sokszor be is jönnek. Hawkins ellen 2-0-nál nagy sansza volt a 3-0-hoz is, ott viszont még hibázott, ezzel 2-1-re javíthatott Hawkins. Ezután nem vesztett játékot Carter. A hatodik frameben egy 130-as breakkel tolta le a pályát nagyon meggyőző teljesítménnyel. Az első frameben egy 95-ös, majd egy 50-es breakje volt a meccsen Carternek.
 • Neil Robertson természetesen klasszis játékos, és valamivel nagyobb esélye is van mint Alinek. Robertson hullámzását mutatja viszont, hogy Robert Milkins is képes volt ellene 4 megnyert frame-ig eljutni, és még 4-3-ra Milkins vezetett. Aztán jött Robertsontól egy 95, 117, 76 és behúzta a meccset. Összegezve: Carter van most olyan formában és lelkiállapotban, hogy megszorongassa Robertsont.
 • A sima Carter győzelem azért necces, viszont egy hendivel szép oddsot foghatunk... Carter +1.5 2.10

---

Real Madrid-Atlético Madrid - kezdés 20:00 óra


 • Várható kezdő, Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - James, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo.
 • Várható kezdő, Atlético Madrid: Oblak - Juanfran, Miranda, Godín, Silva - García, M. Suárez, Tiago, Koke - Griezmann - Mandzukic.

---

Juventus-Verona - kezdés 21:00 óra

 • Várható kezdő, Juventus: Storari - Lichsteiner, Ogbonna, Bonucci, Evra - Marchisio, Pirlo, Padoin, Pereyra - Giovinco, Morata.

---

Elche-Barcelona - kezdés 22:00 óra

 • Várható kezdő, Barcelona: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Rafinha, Samper, Roberto - Munir, Suárez, Pedro.

TAGSÁGI RENDSZER:

Január 1-jétől csak a tagságival rendelkezők szólhatnak hozzá a cikkekhez a Napi tuti sportfogadó blogon. Aki nem tudja miről van szó, itt minden információt megtalál. Ha kérdésetek van, vagy bármilyen technikai gonddal szembesültök, akkor a napituti.blogger@gmail.com email címen elértek. Rókakoma.