Sziasztok, hosszú idő után KBSCfan jelentkezik pár tippel a szombati napra.

Toulouse-Guingamp - 20:00 - Guingamp (3.65) vagy döntetlen (3.10)

Felemás szezonkezdet után már egymás mögött van a két csapat a tabellán. A Touoluse az utóbbi hetekben eléggé formán kívül van, ráadásul hazai formája csak az utolsó előtti helyre elég a vonatkozó rangsorban. A Giungamp a szezon elején sokáig az utolsó helyen tanyázott, de meglepetésre sikerült bejutnia az EL-csoportkörébe. Az újabb meglepetés azzal született, hogy a PAOK otthonában aratott bravúros győzelemmel a csoportból is továbbmentek, ráadásul már a bajnokságban is robognak és a hétközi kupameccsüket is hozzák. A hazaiak rossz formája miatt esélyes lehet az X2, amit 1.75-ért lehet fogadni neten.

Metz-Monaco - 20:00 - Monaco (2.10)

A Monaco a gyenge kezdet után zárkózik az élmezőnyhöz, ráadásul a BL-ben is csoportgyőztes lett. A Metz utolsó 7 tétmérkőzésén nem nyert és holnap sem lesz egyszerű dolga. Hiányzik majd kezdő kapusa, két fontos védő (16/1, 15/1) és a házi gólkirály (10/4). A Monaco kerete sem teljes, Berbatov, Carvalho és Kondogbia sem játszhat, de nélkülük a Marseillest is sikerült legyőzni. Ilyen odds mellett érdemes fogadni a jó formában játszó Monacot.

Southampton-Everton - 16:00 - Everton (2.70) vagy döntetlen (3.15)

Jól kezdték a szezont a szentek, de az elmúlt egy hónapban valami megtört náluk és sorra bukják a meccseket, hétközben egy harmad osztályú csapat ellen kaptak ki a Ligakupában. Az Everton talán most már rátalált a helyes útra és elindult felfelé a tabellán, ráadásul az Európa-ligában is simán jutottak tovább.  A szenteknél rengeteg a hiányzó, Tadic, Schneiderlin, Wanyama és Cork biztos nem lép pályára, de a gólkirály Pellé és Davis játéka is kérdéses. A kékek kerete majdnem teljes, egyedül Mirallas hiányzik majd a nagy nevek közül. A forma és a hiányzók miatt hajlok arra, hogy az Everton ezúttal nem kap ki.