Sziasztok!  Royyal újra itt!

A mai napon nagyon sok kézilabda meccs lesz, így elsősorban ezekkel foglalkoztam. A BL meccsek kapcsán részemről csak egy tippem van, de az admin társak a nap folyamán bővíthetik majd a bejegyzést tippjeikkel!


Foci tippek:

1. Dán Kupa: Randers - Silkeborg 18:00   

Nem szokásom kupa meccsekre fogadni...mert sok a meglepetés eredmény, de ez a meccs elég egyértelműnek tűnik.

* A legjobb 8 csapat közé kerülés a tét már. A továbbjutás egy! mérkőzésen dől el!

* A bajnoki szereplést nézve, a hazaiak a 2.ik helyen állnak 8gy-3x-4v mutatóval, míg a vendégek az utolsók 0gy-4x-11v mérleggel.

* A Silkeborg 8 idegenbeli bajnoki meccsén összesen 1gólt tudott csak szerezni!

* Az előző kupa fordulókat nézve mindkét csapat eddig simán jutott tovább. Azonban a vendégek a szokásos első fordulós kis csapat elleni meccsük után, a második fordulóban is csak egy harmadosztályú csapatot kaptak! Itt valószínű, hogy ha a másodosztályból kapnak ellenfelet-el se jutnak a mai meccsig!

Összegezve-> Egyértelmű, hogy sokkal jobb csapat a Randers..a vendégek ennyi vesztes mérkőzés után kétlem, hogy pont most okoznának meglepetést. Ilyen kevés lőtt góllal sansztalanok.

Mire fogadjunk?

Randers nyer 1,57; esetleg Silkeborg pontos góljai száma- 0  2,20ért.

 

2. BL: Anderlecht- Galatasaray 20:45

Tipp: 2vagy3 gól 2,05


Kézilabda tippek:

Németország: Friesenheim - Löwen 19:00

Löwen -7,5 1,66

Bietigheim - Füchse Berlin 20:15

F. Berlin -2,5 1,59

Spanyolország: Genil - La Rioja 20:45

La Rioja -3,5 1,54

Ausztria: St. Pölten - Aon Fivers 20:00

Aon Fivers -3,5 1,57

Dánia: Holstebro - Kolding 19:30

Kolding nyer 1,61

Nem szeretném részletezni a tippeket, mert akkor nagyon hosszú lenne a bejegyzés. Nagy téttel nálam a Berlin+La Rioja+Fivers+Kolding megy kötésben! Hátha.. :)

Mire ne fogadjunk!-> 17:30tól játszik a Wisla Plock egy bajnokit idegenben, és biztos lesz aki ÉLŐ-ben majd szívesen fogadna rá..nos ezt kivételesen nem ajánlom. A BL-ben legutóbb "kiszenvedtek" egy nagyon fontos ikszet Dániában; illetve a mostani ellenfelük nem egy rossz csapat. Legalább egy félidei játékot tanácsos kivárni annak, aki fogadna majd rájuk.