Sziasztok! Royyal is megérkezett az első bejegyzésével!


 

Először is szeretnék pár dolgot megemlíteni a tippjeim, illetve jövőbeli bejegyzéseim kapcsán:

- Nem csak ÉLŐ tippeket szeretnék majd írni; illetve nem csak az interneten fogadható eseményekkel fogok foglalkozni.

- Lesz jó pár olyan tippem, amit nem azért osztok meg, mert úgy gondolom, hogy TuTi! és rakni kell mindenáron. HANEM azért, mert a kínált szorzót nem tartom reálisnak, és így érdemes lehet rápróbálni.("Miért ne" kategória)

- A tippjeim indoklása: lesz amikor csak magát a tippet írom, lesz amikor 2-3sorban összegzem, és lesz mikor szépen hosszan levezetem.

- "Mire ne fogadjunk" javaslatokat is fogok írni. Mivel mindig akadnak bizonyos "tömegtippek"; illetve sajnos mindig vannak meglepetés eredmények. (Ez rám nézve lesz necces.., de mondok egy példát, hogy mire is gondolok: van egy NFL meccs-ami atom tutinak ígérkezik..., DEee ha Heatnation megjegyzi, hogy márpedig neki nem szimpatikus ez annyira-akkor bizony valószínűleg hallgatnék rá! :) )

Ennyi, és nem több! :)

 


 

Kézilabda tippek:

1.Svájc: Kadetten-Zurich 19:30

Jelenlegi hendikepp határ 4-5gól, a vendégekre 8,00 körüli szorzó van. Nos ez a szorzó két dolog miatt is szimpatikus: 1. Ez a svájci bajnokság-bárki megverhet bárkit; 2. Jelenleg jobb formában vannak a vendégek.

*A Kadetten tavaly nagyon jól szerepelt a bajnokságban, ennek köszönhetően idén már a BL-ben is szerepelhetnek. Ez a kettős terhelés megis látszik a csapaton! Előző két hazai meccsüket elveszítették a bajnokságban(Kadetten-St.Gallen 22-25;Kadetten-Thun 25-32); illetve a közte lejátszott két BL meccsen is simán kikaptak egy nem túl acélos ukrán élcsapat ellen.

* A hazaiak tavaly 18 meccsükből 14gy-2x-2v eredménnyel zártak, jelenleg 12meccsből 7-0-5 a mérlegük! Ez hatalmas különbség! Perpill ezzel az 5.ik helyet foglalják el a tabellán, míg a vendég Zürich csapata a 4.ik(8-0-4)!

* Amíg a hazaiak botladoznak az elmúlt hetekben, addig ez a Zürichről korántsem mondható el! 5 fordulóval ezelőtt kapott ugyan egy nagy verést(Thun-Zurich 37-19)-de az azóta lejátszott 4 meccsén meglepően simán nyertek. Mellesleg a Zürich másik három idei vesztes meccsén  1;2; illetve 3góllal kaptak csak ki.

Összegezve--> Sok a körbeverés idén a svájciaknál, és most még az eredmények is bíztatóak a vendégek szempontjából.  Persze ez a Kadetten jónak számít hazájában, jóóóó..., de szerintem csak a BL-ből való kiesés után fogják összekapni magukat.

Mire fogadjunk?

Bátrabbak megpróbálhatják a Zürich győzelmet 8,00ért; vagy egy biztosabb megoldás Zürich +3,5góllal 2,20as szorzóért!

 

2. Lengyelország: Z. Lubin - Kielce Vive 18:00

A lengyelek szuper csapata ismét bevetésen! A bet365 -12,5góllal kezdi a mérkőzést-ez pont az a gól szám aminél nem tudnám eldönteni, hogy meglesz, vagy sem. Szóval hendikepp felejtős..

* Múlthéten a Wisla Plock(lengyelek második számú csapata) nagyon simán verte a Lubin-t --43-27re.. és akkor most mire megy velük a Number one csapat?!

* A Kielce általában meglövi a maga 35-36gólját a bajnokságban, viszont a Lubin elleni utolsó 3meccsén 48-41-44gólokra is képes votl!

* Volt szerencsém látni már a hazaiak egyik meccsét, és jól látható volt, hogy inkább a támadásokra fektetik a nagyobb hangsúlyt; próbálják gyorsan befejezni a támadásokat--ami sok labda elvesztéssel jár(hat); illetve rövid a kispadjuk is.

Összegezve-> Egy európai szinten is bitang erős csapat játszik, egy nála jóval gyengébb képességű-valamint nem a védekezéséről híres csapat ellen. Okozott már negatív meglepetést a Kielce idén-de ha nincs komoly sérültjük(már pedig nem írnak iylenről)..akkor sima lesz.

Mire fogadjunk?

ÉLő-fogadás első 17gólok erősen ajánlott! Első 20gól szebb szorzóért is fogadható. (ha esetleg félidőben max 16-17gólnál járnak..akkor vállalható "2. félidő Első 20 gól Kielce" opció)

 


Foci tippek:

 

Bajnokok Ligája

Bate B. - Porto _vendégek góljai 1,5 felett 1,72

APOEL - Barcelona _első 5 szöglet barca 1,44

Man. City - Bayern M. _vendégek góljai 1,5 felett  1,83

Shaktar D. - A. Bilbao _2vagy3 gól 2,05