A 3. rész keletről, Heatnation érkezik újra. Üdv, két tipp is érkezik a bejegyzés mellé egy kosárlabda és egy NFL tipp.

 

Tofas - Anadolu Efes, Anadolu Efes 1,35- kezdés 18:00

Dallas Cowboys - Washington Redskins, Dallas Cowboys elsőnek éri el a 20 pontot 1,45- kezdés 01:30


Miami Heat

Főbb érkezők: Josh McRoberts, Luol Deng, Shabazz Napier(No. 24), James Ennis, Danny Granger, Shawne Williams

Távozók: LeBron James, Ray Allen, Shane Battier, James Jones, Rashard Lewis, Greg Oden

  • Egy kis elfogultság lehetséges, hogy benne van abban, hogy 3. helyen áll a Heat. De alá tudom támasztani tényekkel is a dolgokat. Sok sok változás volt nyáron, mindet nem is vesézem ki és idő sincs rá.
  • James elment, az ő elvesztése a legfájóbb a távozók között, a többiek távozása felemészthető dolog. McRoberts igazolása szerintem nagy húzás, a Deng igazolás is tetszik de az ő egészségi állapota kérdéses. Bosh egy mega szerződést kapott ami nem feltétlen a legbarátibb de én hiszek abba, hogy ő tud vezér és 1. számú opció lenni. Dwayne Wade játéka lesz kérdéses. Ha ő le tud húzni 65 meccset a szezonban akkor a Heat lehet 3. keleten, de ha ő folyamatosan sérült lesz és nem tud normálisan játszani akkor gondban lesznek. A Granger, Ennis páros mélységet ad a csapatnak, Shawne Williams szép meccseket hozott az előszezonban. A Napier draftot kicsit feleslegesnek érzem, ő tényleg azért érkezett, hogy James maradjon.
  • A csapat mélysége jobb lett, Birdman maradt, kérdés mennyit képes pályán lenni. A center poszt vékonyka, egy jó 20-25 perces center még elférne a védekezés miatt. Chalmers, Cole és Napier irányító poszton megoldja a rotációt, 2-es és 3-as poszton Deng, Wade, Granger, Ennis jó alapanyagnak tűnik ha nem sérültek ám Shannon Brown és Reggie Williams esetleg még bevethetők ha nagyon szükségesek.
  • Wade és Deng egészségi állapota nagy kérdés lesz. Bosh mindig jól játszott amikor LeBron nem lépett pályára, 9 ilyen meccs volt és olyankor 26 pontot átlagolt.
  • 50 győzelemre képes lehet a Miami szerintem.

 

Chicago Bulls

Főbb érkezők: Pau Gasol, Nikola Mirotic, Doug McDermott(No. 11), Aaron Brooks

Távozók: DJ Augustin, Carlos Boozer

Cleveland Cavaliers

Főbb érkezők: LeBron James, Kevin Love, Mike Miller, Shawn Marion, James Jones, David Blatt(coach)

Távozók: CJ Miles, Luol Deng, Spencer Hawes, Jarrett Jack, Tyler Zeller, Anthony Bennett, Andrew Wiggins(No. 1)

 

  • Egy kicsit csalok, de egybe vonnám a két csapatot. Konkrétan nem vesézem ki a nyarukat. Láthatók az igazolások, mindkét csapat csak erősödött. Az ok, hogy összevonom őket az az, hogy egy divízióban vannak és első két helyen úgysem állhatnak majd a konferenciában, azt pedig esélytelen megmondani melyik csapat az erősebb.
  • A Clevelandnál nagy volt a mozgás, de igazából erősödtek a Wiggins-Love cserét megtudom érteni, a Bulls Gasol megyszerzésével óriásit húzott. A Gasol-Noah magasember páros IQ-ja a plafont verdesi és ezt öröm lesz nézni is.
  • Kelet két legnagyobb esélyese, e két csapatnál erősebb nincsen semmilyen szempontból jelenleg ebben a konferenciában.