Rókakoma kezdi az új hetet!

Többen panaszkodtatok a fórumon elszabadult indulatok miatt, ami persze nem újdonság, de mostanra a helyzet tényleg tarthatatlanná vált. Rendszeresen két név tűnik fel, Rothstein és Sztrapacska, továbbá többször szerepelt a levelekben Dzeko neve is. Egy utolsó esélyt kaptok, ettől a bejegyzéstől kezdve ha újra balhéba keveredtek, trágár szövegeket írtok be és bomlasztjátok a közösséget, akkor két hétre felfüggesztelek Titeket: kitörlöm jelenlegi és minden újabb regisztrációtokat! Újabb kihágások esetén tartósan kitiltalak Titeket a blogról! Innentől minden nap ellenőrzöm a kommenteket, és nem mérlegelek, ha ide nem valót látok. Továbbá, ha valaki úgy érzi, hogy valamit nem észleltem és sértő hozzászólásokat lát, akkor nyugodtan írjon a napituti.blogger@gmail.com-ra. Reagálni fogok, intézkedem!

Ez egy sportfogadási blog, amelynek célja egymás segítése, az ötletelés, tippek megosztása, nem pedig teret nyújtani gyerekes veszekedéseknek. Viselkedjetek már végre felnőttként, nem mint valami óvodások! Az egyéni vélemények, sérelmek innentől nem érdekelnek, vagy normális kommenteltek, vagy a blog megszűnik létezni, mert ilyen formájában ennek ez lesz a vége. Szerintem ezt senki sem akarja!

Béke!


Nordsjaelland-Odense - kezdés 19:00 óra

  • A 4. fogadja a 11. helyezettet a dán bajnokság 9. fordulójában.
  • A hazaiak két éve bajnokok voltak, az elmúlt idényben  egy darabig utolsó helyen is álltak, mielőtt jó hajrával legalább a középmezőnyben zártak, otthon 8-5-4 mérleget produkálva. Egy kezdő középpályásuk távozott, viszont ezen kívül egyben maradt a csapat, amely a tavalyi sok sérülés után ezúttal versenyképesebbnek tűnt a nyáron. És az is, egyelőre versenyben van a dobogós helyezésekért, otthon 3-0-1-es mérleggel áll, csak a megizmosodott Bröndby végezte ki.
  • Az Odense az elmúlt években alsóházi csapat volt, amely mindig eleget tett a bennmaradásért. Idegenben 5-5-7-es mérleggel nem is volt rossz, ám mostanra a helyzete romlott, kerete gyengült. Vendégként megint picit jobban megy neki, de sok gólt kap.
  • A Nordsjaellandból egy inkább csere középpályás hiányzik, a vendégeknél egy fontos védekező középpályás dőlt ki egy kezdő védő és egy csere támadó mellé. A hét közben az Odense legjobb csapattal szerepelve kapott ki, míg a hazaiak tartalékoltak, így a frissesség is számíthat: 1-es.