Üdvözlök mindekit, itt Heatnation és tippek sokaságát hozom a mai napra. Kezdjük is el.

 

Hamburg - Padernborn, Hamburg 1,67- kezdés 15:30

  • A Bundesliga 2. fordulójában találkozik a két gárda, mindkét csapat döntetlennel nyitott ám az újonc előtt most nagy feladat áll idegenben a Hamburg ellen nehéz dolguk lesz.
  • Tavaly a Hamubrgnak ugyan meggyűlt a baja a kieséssel, osztályozót is játszott ám azt az akadályt sikerrel vette a csapat és maradhatott az 1. osztályban. Meglepetés lenne ha most is kiesési gondokkal kellene majd küzdeni a csapatnak ugyanis jól erősítettek a nyáron, ugyan Calhanoglu, Aogo és John elhagyta a klubbot de érkezett Lasogga, Nicolai Müller, Behrami, Ostrzolek, Djourou és Stieber is, kölcsönből visszatért Skjelbred és Rudnevs is. Elmondható, hogy jobb lett a Hamburg mint tavaly volt. Az első meccsen idegenben egy 0-0-át játszott Mirko Slomka csapata a Köln ellen, ám nagyobb odafigyeléssel akár nyerhették volna a meccset.
  • A Padernbron újonc, kerete gyengécske. Nem sok babér teremhet számukra, főleg nem idegenben. Az első meccsét döntetlennel fejezte be a gárda, 2-2-őt játszott a Mainz együttesével ami szép eredmény, de hozzáteszem a Mainz nem valami nagy erőt képvisel jelenleg ugyanis 3 fontos csatár is otthagyta a csapatot. Az újonc is próbált erősíteni a nyáron ám költségvetése ezt megnehezítette igazán nagy nevet- akit fontos lenne megemlíteni- nem igazoltak.
  • A szorzó tetszetős a Hamburgre, ennyiért érdemes bepróbálni, aki viszont tart tőle az még 1,30 körüli szorzón elkaphatja döntetlen nélkül a meccset. Nem látom esélyét annak, hogy a Padernborn pontot hozzon el az Imtech Arenából.

Várható kezdők:

Hamburg: Adler- Janssen, Westermann, Djourou, Diekmeier- Badelj, Behrami- Ilicevic, Van der Vaart, Arslan- Lasogga

Padernborn: Kruse- Wemmer, Strohdiek, Hünemeier, Brueckner- Ziegler- Koc, Bakalorz, Vrancic, Stoppelkamp- Kachunga

 


 

Videoton - Puskás Akadémia, Videoton (-1,5) 1,65- kezdés 20:30

 

  • A Videoton nagyon jó formában, nem bukott még mérkőzést sem és gólt is csak kettőt kapott, mind a kettőt a Győr ellen. A Puskás gyengécske, nem tud nyerni, eddig csak 3 vereség és 2 döntetlen a nevük mellett 4 rúgott illetve 8 kapott gól mellett. A Vidi sokkal jobb, Nikolic és Kovács is nagyon jó formában várja a találkozót, könnyed hazai sikert várok és még azt a faktort nem is írtam, hogy a Puskás 'leadhatja' a Vidinek. Ugyebár tudjuk a két csapat közt elég szoros kötelék van.
  • Eddig kétszer találkoztak, 3-0-ra illetve 3-1-re nyerte a Vidi a meccseket. Ma 3-0 körüli eredményet várok.

 


 

Két rövid foci tipp:

Schalke - Bayern, mindkét csapat betalál 1,67- kezdés 18:30

Cordoba - Celta Vigo, döntetlen nélkül Celta Vigo 1,60- kezdés 19:00

 

 


 

Kosár VB:

A Horvátok meccsét élőben érdemes lehet figyelni, nagyon erős csapattal képviselteti magát a Horvát válogatott, ellenfelük a Fülöp Szigetek, ahol mindössze 3 játékos haladja meg a 2 méteres magasságot, ez a szám az ellenfélnél 9(!). Ez főként abban lehet érdekes, hogy csak a Horvátokon múlik majd a dobás sikeressége, ugyanis blokkoktól nem igazán kellessz tartaniuk.

Az Ukránok meccsét hanyagolnám, ahogyan az Angola-Dél-Korea összecsapást is és az Egyiptom-Szerbia meccset, a Szerbeknél élőben talán ellehet csípni pár jó ajánlatot a negyedekre.

Törökök megverhetik Új-Zélandot, 1,4-es szorzón határeset. Inkább az 5 pontos hendit lehetne tenni 1,9-ért. Az Ausztália-Szlovénia meccs nagy meccs lesz, ezt inkább nézni érdemes mint fogadni rá.

Puerto Ricot veszélyesnek érzem Argentína ellen, ugyanis nem igazán tudom hová tenni az Argentín csapatot, nem érzem erősnek őket, ám mások igen.

A Franciország-Brazília meccset is inkább nézni érdemes mint fogadni! Viszont a Görögök jól elverhetik Szenegált, a 22-es hendit meglehet fontolni! De itt is inkább élőben érdemes csemegézni.

A Litvánokban van érték, erős csapatról beszélünk míg Mexikó igencsak szerény képességű, a 17-es hendit nyugodt szívvel ajánlom!

Végül pedig Usa és Spanyolország meccsét kihagynám a mai napról, a hendi határa az egekben, ez már motiváció kérdése, hogy meglesz-e ez a nagy arányú siker. USA csapatánál felmerülhet Paul George sérülése és ennek okán akár visszavehetnek 25-30 pontos előnynél.