Heatnation írja a mai bejegyzést és osztja meg gondolatait. Üdvözlök mindenkit!

 

Ferencváros - Dunaújváros, Ferencváros (-1,5) 1,85- kezdés 18:30

 

  • Az OTP Bank Liga 3. fordulójából elmaradt mérkőzést pótolja e két csapat, a Fradi stadionavatója miatt halasztották el a meccset.
  • A Fradi 4 meccséből 3-at megnyert csak Pápán kapott ki ahol a Győr is döntetlent játszott. ha ma nyernek a zöld-fehérek felzárkóznak a dobogóra a Videoton és a Diósgyőr mögé. A Dunaújváros és a Nyíregyháza hasonló erőviszonyt képvisel márpedig a Fradi hétvégén 3-1-re verte Bajzát Péteréket.
  • A Dunaújváros nem igazán képvisel NB1-es szintet már a bentmaradás is nagy örömöt okozna ám nem sok esély van rá 4 mérkőzés után. Böőr Zoltánék 3-0-ra kikaptak a Honvéd valamint a Videoton ellen majd döntetlent játszott a Kecskemét és a Pápa ellen is. Eddig mindössze egy gólt lőtt a Dunaújváros és 7 gólt kapott.
  • Nem túl jó előjellel indít tehát a vendég csapat és nem sok esélyük lesz a mai meccsen.
  • A Fradi komolyan gondolja a jó bajnoki szereplést és eddig jól is teljesít. Az újonc számára nehéz napok jönnek, ma a Fradi hétvégén pedig a Győr ellen játszik a csapat.


A BL selejtezőkhöz annyit, hogy az Arsenal sikerében nincsen érték. Tele van sérülttel az londoni gárda és mivel valószínűleg Alexis Sánchez lesz a kezdő csatár még inkább kérdéses számomra az Arsenal mai szereplése.

A Bilbao továbbjuthat a Bilbao ellen de veszélyes a Napoli is, talán GG 1,73-ért.

A Malmö-Salzburg meccsen is gólokat várok, Ausztriában nagyon sok helyzetet hozott a meccs és akár 4-5-6 gólos meccs is lehetett volna jobb helyzet kihasználással. Itt is talán GG 1,57-ért.

A Ludogrets-Steaua meccs megint csak no bet. Ahogy a Leverkusen meccse is számomra.


US Open:

 

Feliciano Lopez 1,63- kezdés 17:00

  • A spanyolnak jó idénye van, főként füvön menetelt ám kemény pályán sem játszott rosszul, Torontóban elődöntős volt majd Cincinnatiben az első fordulóban búcsúzott. Ezzel szemben Dodig nagyon gyenge formát mutat, a Roland Garros óta Torontóban játszott először ahol a legjobb 16-ig jutott majd Cincinnatiben ő is hamar búcsúzott. Dodig 2014-es éve eddig 12/18-as mérleget hozott kemény pályán 5/9 ez a mérleg.
  • Lopez 3 vagy 4 szettben érzésem szerint.


Kevin Anderson (-1,5) szett 1,45- kezdés 17:00

  • Cuevas legutóbb 2011-ben nyert meccset kemény pályán, ebben az évben nem is játszott tavaly pedig csak kettőt, mindkettőt el is bukta.
  • Sima Andersonnak kell lennie mivel a dél-afrikainak ez a legjobb borítása, a 3-0 sem kizárt.

Berdych-Hewitt, 3,5 szett fölött 1,8- kezdés 18:30

  • Ilyen szorzón kihagyhatatlan számomra, Hewitt szereti a US Opent, Berdyh jobb de Hewitt számára teremhet babér, 5 szettes kemény meccset is eltudok képzelni.

Lacko-Thiem, 3,5 szett fölött 1,5- kezdés 21:30