Üdv! Újra Rókakoma jön!


Astra-Brasov, 1, ázsiai hendikep -1,5 (1,65) - kezdés 18:00 óra

  • A múlt szezonbeli ezüstérmes fogadja a 15. helyezettet a román bajnokság 2. fordulójában.
  • Az Astra tavaly tűnt fel a színen, mint élcsapat, előtte a középmezőnyben szerepelt. Nem tudta megszorítani a Steauát, de nagyon dobogója sem forgott veszélyben. Hazai pályán a legjobb mérleget hozta összes, 13-3-1-gyel, mellé 38-8-as gólarányt produlált. Pénzügyileg stabil lábakon áll, a nyáron tovább erősített, a védelem két szélén és középcsatárban is egészen jó neveket hozott, egyik legjobbját viszont eladta. Már túl van néhány tétmérkőzésen, így a Szuperkupában rögtön meglepte a Steauát, majd épp vasárnapi ellenfelét verte 4-1-re a Ligakupában, a bajnokságot és az Európa-ligát is sima győzelemmel kezdte, nagyon megy a szekér.
  • A Brasov az elmúlt szezonban éppen bennmaradt egy kétes döntetlennel, három azonos pontszámmal álló csapat közül neki volt a legjobb gólaránya. Tipikus hazai pályás csapat volt, amely idegenben 2-5-10-es mérleget és 8-22-es gólarányt hozott csak össze. Helyzete csak romlott a nyáron, súlyos pénzügyi gondokkal küzdve meghatározó játékosokat veszített el, a pótlások pedig elmaradtak. Az idén eleve több csapat esik ki az élvonalból, így egyértelműnek tűnik a sorsa. Az eddigi két tétmérkőzése vereséggel zárult, igaz az Astra és a Petrolul ellen nem volt egyszerű.
  • A különbség óriási, az Astra bajnokesélyes, az Európa-liga-főtáblára is jogosan pályázik, és ugyan csütörtökön selejtezett, fölényben játszott, igazán nem izzadt meg. Otthon 13 mérkőzésen veretlen, formájára sem lehet panasz. A Brasov ezzel szemben még gyengébb, mint volt, régóta nyeretlen, csak védekezni érkezik, és j
  • Frissítés (15:05): az ázsiai hendikep szorzója reggel óta három tizedet emelkedett, jelenleg 1,95-ért kapható, ami már sokkal több értéket hordoz magában.
  • elenlegi gyengült keretével aligha húzza ki. Hendis hazaira megyek.