Heatnation a tengapi rontás után javítana ma, méghozzá Angliával.

 

Costa Rica - Anglia, Anglia 1,85- kezdés 18:00

Merészebb tipp:

Costa Rica - Anglia, Anglia nyer és NEM talál be mindkét csapat- 3,20- kezdés 18:00

Costa Rica - Anglia, Ross Barkley bármikor betalál- 4,33- kezdés 18:00

  • A D- csoport záromeccsén Anglia és Costa Rica csap majd össze. Anglia megint leszerepelt egy nagy tornán és már csak menteni próbálják a menthetőt míg Costa Rica jelenleg csoportelső és valószínűleg csoportelső is marad. A meccset majd Belo Horizontéban rendezik ahol eddig 3 meccset rendeztek.
  • Costa Rica a VB meglepetés csapata, megverte Uruguayt 3-1-re és Olaszországot is 1-0-ra. Ezzel biztos továbbjutó és szinte biztosan az első helyen végeznek. A Közép-Amerikai csapatot mindenki a csoport utolsó helyére várta őket, ám ők robbantottak és nagyon szívós kis csapat benyomását keltették. A csapat két legismertebb tagja Joel Campbell aki az Arsenalban is megfordult és Byron Ruiz. Jorge Luis Pinto kapitány azt nyilatkozta, hogy szinte biztosan pihentetni fogja néhány játékosát, hogy frissek legyenek a nyolcaddöntőre, valószínűleg Ruiz és Campbell is a kispadra "szorul". Campbell helyén.
  • Ezzel szemben Anglia Spanyolos módra veheti a meccset. Roy Hodgson kicseréli kezdő 11-ét úgy ahogy tegnap azt Vicente del Bosque is tette. A kapuban Ben Foster áll majd, a védelemben a sérült Baines helyét Luke Shaw veszi át, de Smalling és Jones is bekerül még a védelembe, e három játékos mellé Glen Johnson vagy Gary Cahill jön még. A középpályán Gerrard helyét egy másik rutinos játékos Frank Lampard veszi majd át mellett a fiatal Jack Wilshere szerepel majd. A középpályán nem játszhat Alex Oxlade-Chamberlein sérül miatt, viszont a Lallana-Barkley-Milner trió rendelkezik potenciállal és bizonyítási vággyal. Elől Daniel Sturridge vagy Lambert kezdhet. Az Három Oroszlánosok kezdője tehát nagyon megfiatalodik és ezeknek a játokosknak biztosan lesz kedve játszani.
  • Tegnap a Spanyoloknak bejött a kezdő csapat frissítése. Ma Angliának menteni kell a menthetőt míg Costa Rica akár vereséggel is első helyen maradhat.
  • Érdemes megjegyezni, hogy Anglia az Olaszok és Uruguay ellen sem mutatott rossz játékot. Azonban a siker nem jött össze. Costa Rica kezdő 11-ét érdemes lehet megvárni, de mint írtam sem Ruiz, sem Campbell nem kezd majd.
  • Nálam megéri az Angol sikert tenni! A fiatal Ross Barkley mindkét meccsen beszállt csereként és jól is mozgott.

 


 

Wimbledonról sem feledkezem meg.

 

Ide is van egy tippem:

Kenny de Schepper - Kei Nishikori, 3,5 szett fölött 2,10- kezdés 12:30


KBSCfan is jelentkezik egy tippel, különösebb indoklás nélkül ezúttal:

Olaszország-Uruguay
Luis Suarez gólt szerez (2.50) (kezdés: 18:00)