Heatnation hétfőn is folytatná jó sorozatát.

 

Hollandia - Chile, döntetlen nélkül Chile 1,85- kezdés 18:00

Hollandia - Chile, döntetlen vagy Chile 1,50- kezdés 18:00

  • A B- csoport zárófordulójában csap össze a két gárda, ezen a meccsen nem csupán az első hely a lényeg hanem az is, hogy a második helyezett gárda valószínűleg Brazíliával találkozik a nyolcaddöntőben. A meccset majd Sao Paoloban rendezik meg, ahol eddig 2 meccset rendeztek, a VB első mérkőzésén Brazília 3-1-re nyert Horvátország ellen és Uruguay verte még itt Angliát.
  • Hollandia jobb helyzetben van mint Dél-Amerikai riválisa, ugyanis az Oranjénak jobb a gólkülönbsége köszönhetően a Spanyolok elleni 5-1-es sikernek. Ezután Hollandia nagyon megszenvedett Ausztrália ellen, ahol még hátrányban is voltak de 3-2-vel kiszenvedték a győzelmet és a továbbjutást is. A Holland csapatnak a mai napon viszont nehéz dolga lesz, ugyanis az amúgy sem erős védelemből kiesett Martins Indi a csatársorból pedig Robin van Persie eltiltott. A védő helyét kérdés lesz kiveszi majd át, de elől Depay, Lens és Huntelaar is kezdhet Van Persie helyett.
  • Chilénél sem jó a helyzet, lehetséges, hogy Vidalt és Aranguizt is padoztatni kell sárgalapok miatt. Elől Alexis Sanchez rohamoz, az ő gyorsaságára nagy szükség lesz. A Chilei védelemnek nagy megkönnyebbülés, hogy Van Persie nem játszik de így sem lehetnek nyugodtak ugyanis Arjen Robben kész életveszély.  Nagy kérdés lesz, hogy Chile mire játszik, arra, hogy elkerüljék Brazíliát( ugyebár nagy valószínűséggel nyernek Kamerun ellen és elsők maradnak) vagy megelégszenek a 2. hellyel és Brazília ellen találják szembe magukat.
  • Érdemes megvárni a kezdő csapatokat de Chile szerintem nem kap ki ma a sebzett Hollandia ellen.

 

Várható kezdőcsapatok:

Hollandia: Cillessen, De Vrij, Vlaar, Martins Indi(?); Janmaat, De Jong, De Guzman, Blind; Sneijder; Robben, Lens.

Chile: Bravo; Silva, Medel, Jara; Isla, Aragnuiz, Diaz, Mena; Valdivia/Vidal; Sanchez, Vargas.