Heatnation jelentkezik szombatra.

 

Németország - Ghána, mindkét csapat betalál 1,85- kezdés 21:00

Németország - Ghána, 2,5 gól felett és mindkét csapat betalál 2,05- kezdés 21:00

  • A világranglista 2. helyezettje találkozik 37. helyezettel a G- csoport 2. fordulójában. A meccset Fortalezában rendezik, ebben a stadionban játszott Brazília - Mexikóval 0-0-át és Costa Rica itt verte meg Uruguayt 3-1-re.
  • Németország az első meccsén könnyedén verte a Portugál válogatottat amelyben Pepét kiállították, Coentrao és Almeida megsérült de Cristiano Ronaldonak sem ment a játék azon a meccsen. Ezzel nem a Németek erényeit akarom elvenni, de túl sima volt a meccs egy rossz passzban lévő csapat ellen. Löw csapatában Hummelst le kellett cserélni de játszhat ezen a meccsen.
  • Ghána kikapott 2-1-re USA ellen, de jóval többet érdemelt volna az afrikai csapat. Asamoah Gyanék 21 alkalommal lőttek kapura, a tűzerő megvolt, csak a pontosság hiányzott. Kweshi Apiiah mesternek a kezdőbe kell jelölnie Kevin-Prince Boatenget, akivel nagyobb potenciál lesz majd a csapatban. Michael Essien kezdő játéka kérdéses, az előző meccsen nem is kezdett.
  • Nem tellett sokkal többre tőlem a mai napra. A Németek valószínűleg megnyerik a meccset, de Ghánában érzek egy gólt, a tippem egy 3-1-es Német siker.

 

Lehetséges kezdőcsapatok:

Ghána: Dauda; Opare, Mensah, Boye, Asamoah; Essien, Muntari; Atsu, Boateng, Ayew; Gyan.

Németország: Neuer; Boateng, Mertesacker, Mustafi/Hummels, Höwedes; Kroos, Lahm, Schweinsteiger; Özil, Müller, Götze.

 

Egy rövid tipp:

Segio Agüero bármikor betalál- 1,72