Heatnation egy kosárlabda meccsel érkezik péntekre.

 

Kaposvár - Szolnoki Olaj, Szolnoki Olaj 1,25- kezdés 18:30

Kaposvár - Szolnoki Olaj, Szolnoki Olaj-Szolnoki Olaj(dupla eredmény) ??- kezdés 18:30

Kaposvár - Szolnoki Olaj, 1. negyed Szolnoki Olaj (-1,5) pont 1,83- kezdés 18:30

  • Az első meccset hazai pályán könnyen behúzta a Szolnok 12 ponttal, de a 4. negyed előtt 20-al vezettek, az első félidő végén pedig 36-23 volt az állás. Mondhatni esélye sem volna a Kaposvárnak akkor.
  • Ma hazai pályán bizonyíthatnak, hogy nem lefutott ez a párharc, de nehéz dolguk lesz ugyanis az 1. meccsen történt balhé miatt eltiltották Louis Hinnant-et akinek a hiánya érzékeny veszteség lehet a meccsen, a Szolnok oldaláról Lóránt Pétert súlytották eltiltással de az Olaj bővebb keretének köszönhetően nem biztos, hogy óriási probláma lesz a csatár hiánya.
  • Az első meccsen a Szolnok magasemberei jól játszottak, Keller Ákos(10pts, 7reb) Báder Márton (11pts, 8reb) és Milosevic(9pts, 9reb) is dupla dupla közelében járt míg Obbie Trotter(7ast) és Vojvoda Dávid(5ast) gólpasszokot kiosztásában remekelt. A Kaposváriaknál Davist(14pts, 7reb) és Fodort(8pts, 8reb, 5ast) lehet kiemelni.
  • Az Olaj szerintem ma is megalapozza a sikerét az első félidőben.

 

További tippem:

Armani Milano (-5) pont- 1,50

  • Az olasz sztár csapat az első két hazai meccsét 14 illetve 20 ponttal nyerte, ekkora különbséget nem hiszem, hogy el lehet tüntetni egyik meccsről a másikra két csapat között, ráadásul a Milano ellen.