Utolsó fordulójához érkezett az orosz labdarúgó bajnokság. Pár fordulóval ezelőtt még talán senki sem gondolta, de úgy tűnik ismét a CSZKA Moszkva csapatát koronázhatják meg a szezon végén.

A Zenit szinte végig vezette a bajnokságot a Lokomotív Moszkvával karöltve, azonban két fordulóval ezelőtti egymás elleni döntetlenjük a CSZKA előtt is megnyitotta az utat. Az előző fordulóban mindkét csapat botlott, a Zenit botrányos meccsen kapott ki a Dinamótól, míg a Lokomotív Rosztovban kapott ki. A CSZKA viszont simán verte a Tomszk csapatát, ezzel egy fordulóval a vége előtt feljött az 1. helyre.

Az utolsó fordulóban moszkvai rangadót rendeznek, ahol a CSZKA fogadja a Lokomotív gárdáját. A CSZKA félelmetes formában van, hiszen legutóbbi 9 meccsét megnyerte úgy, hogy gólt is csak hármat kapott. A Lokomotív tavasszal már 4 döntetlent is összeszedett, így a múlt heti rosztovi vereség a bajnoki címbe is kerülhet.

A CSZKA hazai pályán kegyetlen, 14 mérkőzéséből csupán egyszer kapott ki és egyszer döntetlenezett, tizenkétszer (!!) győztesen hagyták el a pályát.

Egy ilyen sorozat végén mi mást is ajánlhatnék, mint azt, hogy a CSZKA egy hazai győzelemmel ünnepli majd a bajnoki címet, a bajnokság végére kipukkadó Lokomotív ellen.

Tipp:
CSZKA Moszkva 1.78

A küzdelem az 5., még Európa-liga szereplést érő helyért is nagy lesz. A Krasznodar 49 ponttal az 5. jelenleg, de a 47 pontos Szpartak Moszkva is odaérhet még. A Krasznodar bár egymási elleni eredmények alapján jobb a Moszkvánál, nem valószínű, hogy idegenben döntetlenre játszna az Amkar Perm otthonában.

A Szpartak a már biztos Európa-ligás Dinamót fogadja. Mivel a vendég számára már tét nélküli az összecsapás, így borítékolhatónak tűnik a Szpartak siker, azonban benne van az a faktor is a meccsben, hogy az eredmény kedvezőtlen alakulása miatt a Szpartak már nem fog annyira küzdeni. Így elsőre inkább az idegenben jól teljesítő Krasznodart ajánlom, aki egy győzelemmel betonozhatja be Európa-ligás helyét.

Tipp:
FK Krasznodar 1.71