Sziasztok!

Peshark írja ezen sorokat, egy hétvégi előretekintőt hoznék most nektek. Minden bajnokságban véghajrá van, én speciel nagyon szeretem ezt az időszakot, itt előjön a győzelmi kényszer, az igazi küzdés.. Összegyűjtöm most tehát, kinek kellenek a pontok a célok eléréséhez!

 • A Manchester City csapata a bajnoki címért küzd, lényegében már egy pont is elég lenne nekik, viszont otthon játszanak a West Ham csapatával, akiknek már semmiféle céljuk nincsen a bajnokságban. Azt mondom, hogy a City szeretné megörvendeztetni közönségét, egy hendis győzelem is sima lesz ide!
  MC -1,5    1.45

 • Múlt heti nyertes tippem, a Sochaux csapat ismét az életéért küzd. Ellenfelük az a Rennes lesz, aki a PSG-t verte az elmúlt fordulóban. A Rennes gyakorlatilag már biztosan bentmaradó, a Sochauxnak viszont kellenek a pontok, főleg, hogy az utolsó fordulóban az egy pontra lévő Eviannal játszanak majd. Sima győzelmet annyira nem ajánlom (bár én raktam..), viszont kétesélyben az X2 nekem nagyon tetszik.
  Sochaux X2   1.44

 • Magyarországon a bajnoki cím a Debrecen és a Győr együttese között fog eldőlni. A győriek jelenleg 3 pont hátrányban vannak. A hétvégén egy borzalmas formában lévő Honvéd látogat hozzájuk. A Honvédnál történt változásokat gondolom mindenki hallotta, az edzői stábban és a játékosok között is. Az új edző fiatalokkal kísérletezget, a bajnokság ezen szakaszában ez már nekik lényegtelen, biztosan bent vannak, jó helyezés kizárt. Otthon muszáj a Győrnek ezt a meccset hoznia, mivel bajnokok akarnak lenni...
  Győr  1.47

 • Németországban az utolsó forduló következik, az első két hely és a kiesők már eldőltek, viszont az európai szereplésért nagy harcok lehetnek még. A forduló nyertese a Leverkusen lehet, mivel két üldözője egymás ellen játszik, ha nyernek otthon a Werder ellen, BL-selejtezős helyen végeznek. Ellenfelüknek már mindegy. Werder nálam mumus csapat amúgy, bármikor fogadtam rájuk, mindig a másik eredmény lett.. Viszont itt nincs más esély, nyernie kell a Leverkusennek, még akár hendivel is.
  Leverkusen  1.27
  Leverkusen-1,5 1.63

 • Az olaszoknál még két forduló van hátra, a bajnoki cím már itt is eldőlt, a kieső helyeken viszont nagy harcok lehetnek még. Matematikailag még az utolsó Livornonak is van esélye bentmaradni, bár ahhoz kisebb csoda kellene. A kieséstől menekül a Sassuolo gárdája, két ponttal előzik meg a jelenleg kieső Bolognát. A hétvégén a Genoa ellen játszanak, ők már biztos bentmaradók, az elmúlt meccseken elég gyenge formát mutattak, nincs már miért hajtani..
  Sassuolo 1.52

 • Oroszországban nagyon szoros a verseny, két forduló van hátra és az első három csapat két ponton belül van. E három csapat közül én a Lokomotiv Moszkva gárdáját emelném ki. Ellenfelük a Rosztov csapata lesz, akik már gyakorlatilag négy meccse csak levezetnek.. A Lokomotiv meg hajt a bajnoki címért, idegenben egy ilyen győzelem kötelezőnek mondható, szerintem simán be is fogják húzni!
  Lokomotiv 1.30
  Lokomotiv-1,5 2.00

 • Végül a spanyol történésekkel zárnám elemzésem. A Real Madrid legutóbbi két döntetlenével valószínűleg lemondhat a bajnoki címről. A bajnokság végén az az érdekes, hogy az első helyen álló Atletico Madrid az utolsó fordulóban a második Barcelonával fog megmérkőzni. Ezelőtt még van egy otthoni meccsük a Malaga ellen, amit illene behúzniuk, ha akarják a bajnoki címet. Ez pedig a csapat játékát látva nem kérdés, bár a szezon végére természetesen elfáradtak a kétfrontos küzdelem miatt, de a Malaga ellen otthon nyerniük kell! 
  Atletico Madrid 1.19

A fő tippeknek a hendi nélküli meccseket veszem, illetve a City meccsén a minimum két gólos sikert. Ezen 7 tipp összoddsa 9.166. Sok sikert kívánok mindenkinek, tudom, hogy nem nagy oddsok, viszont együtt jók lehetnek!


Heatnation bővíti a bejegyzést.

 

Először is két csapathírrel jelentkezem:

A francia bajnokságban a Monaco és a PSG számára is tét néküli meccsek jönnek idegenben, ráadásul mindkét csapatban sok hiányzó van, a Monaconál Toulalan, Kondogbia, Subasic, Falcao, Kurzawa, Fabinho, Rodriguez. Ők mind alapemberek, a PSG-nél Cavani, Thiago Silva, Jallet és Van der Wiel nem játszik majd.

 

Tippjeim a mai napra:

Videoton 1,25

 • Ugyan magyar bajnokság, de a Videoton számára kötelező a siker hazai pályán. Míg a Kaposvár utolsó és kieső csapat az NB1-ből. A Fehérváriak az Európa Ligáért harcolnak, szerintem legalább 2 góllal nyerik majd a meccset.

Gimeno-Traver 1,50

 • Tenisz tipp, Rómából. A selejtezőben járunk, ahol a spanyol Gimeno-Traver a szlovák Rola ellen mérkőzik meg, mindkét játékos salakos, sőt Gimeno-Traver máshol gyakorlatilag nem is tud játszani, egymás ellen még sosem találkoztak, a salakos mérlegük nem mérvadó mivel Rola inkább csak Challanger versenyeken játszik.

Kei Nishikori - David Ferrer 22,5 játék felett 1,83

 

Alba Fehérvár 1,60

 • Az első meccset nyerte a Sopron, ám ma otthon az Alba visszavág a vereségért és kiegyenlíti a párharcot. Érdekes, hogy neten 1,40 a szorzó míg tippmixen 1,6!

San Antonio Spurs 1,80

 • A Blazers nem tud mit kezdeni a Spurs játékával főleg védekezésben, a rövid pad hatása kijön a Portlanden ma sem vár rájuk könnyű feladat, az első két meccs láttán nem lepne meg ha meccset sem nyerne Terry Stotts csapata.