Sziasztok! Új hét kezdődik, lássuk a sokak által retteget hétfői napon mire lehet érdemes fogadni. Előre leszögezem, hogy ma inkább csak a motivációs tényezőket vettem figyelemben a mérkőzéseknél.

Union Berlin-Kaiserslautern --> Kaiserslautern (1.95)

A Bundesliga 2 32. fordulójában az Union Berlin a feljutásra pályázó Lauternt fogadja. Az Union Berlin a tavalyi jól sikerült szezon után idén gyengén teljesít és csak a középmezőnyben foglal helyet. A kiesés elkerülték, de a feljutásért ezúttal nem voltak harcban. A Lauternnek is voltak gyengébb periódusai, de jó hajrával feljöttek a 4. helyre, és már csak 4 pontra vannak a még osztályzót érő harmadik helytől. Ha a Lautern életben akarja tartani feljutási esélyeit, akkor ma mindenképpen nyerniük kell a sorozatban három mérkőzés bukó Berlin otthonában. A kettest közelítő szorzó jó ajánlat.

Corona Brassó-Vitorul Constanta --> Constanta (1.73)

6 forduló van még hátra a román bajnokságból, de kijelenthető, hogy Brassóban nagy csalódásként érik meg ezt a szezont. A város mindkét csapat kieső helyen áll, bár az FC Brassó még elérheti a bennmaradást. A Coronánál más a helyzet, a csapat 28 meccsen csak 14 pontot szerzett, ráadásul 8 döntetlen mellett csak kétszer nyert. A Constanta számára sem alakult jól a szezon, hiszen a csapat jelenleg utolsó előtti, igaz csak 5 pontra van a bennmaradást érő 14. helytől. Mivel a 14 pontos Brassó már szinte biztosan búcsúzik az élvonaltól, így igazi tétje csak a Constanta számára lehet a mérkőzésnek. Nekik talán ez a legjobb alkalom, hogy egy győzelemmel zárkózannak a 14. hely közelébe.


Heatnation amerikából hoz tippeket a hajnali meccsekre.

 

Colombus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins, Pittsburgh Penguins 1,70- kezdés 1:00

  • Ez a tipp hosszabbítással együtt értelmezendő.
  • A Pingvinek számára egyértelművé vált, hogy a Colombus nem egy rossz ellenfél de már az 5. meccset is úgy hozta a vendég csapat, hogy több mint 50 lövéssel terhelte Bobrovsky kapuját a Sidney Crosby fémjelezte támadóegység.
  • Hasonló helyzetben a Pittsburgh mint az Anaheim, 2-2 után magabiztosan hozta a hazai 5. meccset és akkor a Kacsák megverték a Dallast a 6. meccsen hosszabbítás után.
  • Ma is hasonlót várok.

 

Kemba Walker(CHA Bobcats) pontjai 17,5 felett 1,80- kezdés 1:00

  • A Bobcatsnél Al Jefferson játéka erősen kérdéses mivel még Miamiban összeszedett egy lábsérülést ami miatt csak szenved a pályán és folyamatos fájdalommal játszott eddig, sőt az előző meccsen csak 30 percet töltött a pályán pedig van amikor 40 percet is a parketten tölt a center.
  • Kemba Walker egy fiatal energikus irányító, aki nem triplázik rosszul és kifejezetten jól büntetőzik, ha Jefferson nem játszik szinte biztosan 18 pontnál többet szerez, de ha játszik is Big Al akkor is limitált perceken fogja ezt tenni.
  • Jefferson játéka egyébként game-time decision a 4. meccs előtt, az egyetlen ok amiért ő pályára léphet ma az az, hogy a csapat megszerezze első rájátszásbeli sikerét. Viszont ha a jövőre is gondolnak akkor nem játszik a center mivel könnyen rásérülhet vagy rosszabbodhat a lábának állapota.