Sziasztok! Itt a szombat, rengeteg mérkőzésre lehet fogadni. Lássuk mire lehet érdemes...

Bundesliga 2:
Düsseldorf-Erzegebirge Aue --> 2 (3.40) vagy x2 (1.90)
Kezdés: 13:30

A német másodosztály 9. helyezettje, a Düsseldorf, fogadja a 11. Auét. Az elmúlt 5 mérkőzés alapján mindkét csapat az első ötben van a formát tekintve. A Düsseldorf hazai pályán kiegyensúlyozottan szerepel, az Aue vendégségben viszont csak az utolsó előtti csapat. A hiányzók miatt azonban most a vendégek felé billenhet a mérleg nyelve. A Düsseldorfban 2 védő (11/0, 12/0), 5 középpályás (11/0, 10/1, 12/2, 27/1, 21/0) és két támadó (27/11, 11/0). A 11 gólos Benschop egyébként a csapat házi gólkirálya. A vendégeknél egy kapus (13/0), egy védő (13/1) és egy középpályás (23/3) hiányzik csak.

Kézilabda Bajnokok Ligája:
Barcelona-Rhein Nekar Löwen --> Löwen jut tovább (1.53)
Kezdés: 20:15

A kézilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Barcelona hazai pályán próbálhatja meg eltüntetni 7 gólos hátrányát, amit Németországban szedett össze. A Barcelon eddig hazai pályán mindenkit magabiztosan vert a BL-ben, a nyolcaddöntőben is 11-t mért az Aalborgra. A szezonban egyedül a Vardar Szkopje tudott szoros eredményt elérni spanyolhonban, de ez is 7 gólos vereség volt. A Löwen idegenben a nyolcaddöntőben kikapott Kielcében, de ez nem veszélyeztette a továbbjutást. A csoportkörben Veszprémben csak egyel maradtak alul, az összes többi mérkőzésüket hozták. Hiába a Barcelona félelmetes hazai mérlege, én azt mondom, hogy a Löwen ezzel a 7 gólos előnyével már nem tud kiesni és bejutnak a Final Fourba.


Harewood is jelentkezik ma pár tenisztippel, erősségi sorrendbe rendezve:

1. Az első helyen beírt Rosol-Haase meccs már tart, de élőben még fogadható Rosol:
Nagyon nagy formában van a cseh, szettet se vesztett, pedig Simon, Nieminen és Volandri volt az ellenfél. Haase tegnap a nem salakos Istomin ellen megizzadt, nem érzem magabiztosnak a hollandot, ezt a nap legnagyobb tutijának vélem.

2. Nisikori - Gulbis, Gulbis +1.5 szett 2.00, Gulbis nyer 2.37

Nisikori nem salakpályás játékos, annak ellenére hogy idáig eljutott. Nem értem miért tartják esélyesebbnek a japcsit, pedig semmivel nem az, Gulbis nagyon jó formában van, az 1 szett az minimum elvárható tőle, és mivel 50-50 a meccs szerintem, miért ne nyerhetne a lett, a sokkal jobb szervájával.

3. Almagro - Giraldo, Almagro nyer 1.22

Tegnap Almagro 10 bukott meccs után megverte Rafát. Ez akkora lendületet fog adni a spanyolnak, hogy behúzza az egész tornát szerintem, de hogy ma Giraldot veri, az szinte tuti. Aki kevésnek találja, próbálja meg a 2:0-t, szerintem az is leesik.