Vasárnap Győr-Újpest mérkőzést rendeznek az NB I-ben. A Győr még küzd a bajnoki címért, míg az Újpest részéről már nincs különösebb tétje a mérkőzésnek...

  • Második helyen áll a Győr az NB I-ben, hat pont lemaradással a Debrecen mögött. A szezont rosszul kezdő Győr Horváth Ferenc vezetésével egészen a második helyig jött fel és a csapat nem titkolt célja az, hogy ismét bajnoki címet ünnepeljenek.
  • Az aktuális ellenfél a 11. helyen álló Újpest lesz. A szezon elején még Balajcza Szabolcs az Újpest kapusa is azt nyilatkozta, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni. Ezt nagyjából már elkerülték, így céljük a minél több pont begyűjtése lehet a szezonban.
  • A mérkőzésen csak a Győrnek van igazi tét. Debrecenben is láthattuk, hogy a Győr jó csapat, amely már öt mérkőzés óta veretlen. Az Újpest jövő héten hazai pályán játszik Magyar Kupa visszavágót az MTK ellen. Mivel az MK győzelem prioritást élvezhet a lila-fehér klubnál, ezért a Győr elleni bajnokin lehet pihentetni is.
  • Hivatalos honlapok szerint a Győrben sérülés miatt kimarad Takács, Martinez és Koltai is, de vélhetően Djordjevic, Stanisic és Burgos sem lép majd pályára. Az Újpestnél mindenki egészséges.
  • Horváth Ferenc elmondása szerint ugyanazt a kezdőt küldi pályára, amellyel Pápán nyert 2-1-re. Ez a csapat így nézett ki: Kamenár - Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar - Pátkai, Kamber, Kalmár, Strestík - Varga, Rudolf

Magyar bajnokira mindig nehéz fogadni, de mivel már közeledik a bajnokság vége és igazából csak a Győr számára van tétje a mérkőzésnek, így bátran ajánlom a címvédő győzelmét. A hazai pálya és a motiváció miatt akár még egy magabiztos, többgólos siker is benne van az összecsapásban.

Tippek:
Győr 1.40
Győr -1 2.20