Heatnation 2 kosárlabda meccsel jelentkezik, és ez a két meccs nem NBA hanem a EuroChallange Final Four két meccsére tippel.

 

Reggio Emilia - Gaziantep, Reggio Emilia 1,57- kezdés 20:30

 

  • A Reggio kapta a rendezés jogát de nem saját csarnokukban hanem Bolognában rendezik majd meg a négyesdöntő meccseit, az olasz csapatot így is több ezer szurkoló buzdítja majd a PalaDozza Arénában.
  • A Reggio a saját bajnokságában a 7. helyen áll, a gárda főként a triplázásra épít és a 2 amerikai játékosára az New York Knickset megjáró James Whitera és Troy Bellre, de érdemes megemlíteni Andrea Cinciarinit és Rimas Kaukenast. A
  • A török ellenfél védekezésben jól teljesít mindössze 66 pontot kaptak meccsenként idáig. A törökök mellett szól, hogy belül valamivel erősebbek míg a másoik oldalon inkább a kis emberek játékára építenek.
  • Két különböző felfogású gárda találkozik, az olaszokat a hazai pálya és a valamivel erősebb keret segíti míg a törökök a csapatjátékukban bízhat.
  • A meccs előtt a Reggio a 2. számú esélyes a kupagyőzelemre a Triumph után.

 

Szolnoki Olaj - Triumph, Szolnok (+10) 1,40- kezdés 18:00

Szolnoki Olaj - Triumph, Pontok 140 felett 1,35- kezdés 18:00

---

Az NBA sem maradhat el:

 

Brooklyn Nets- 1,50

  • A Brooklyn jó helyzetben van, elhozta a pályaelőnyt Kanadából innen már csak meg kell tartani, persze mondani könnyebb. Azért kemény meccs lesz de a rutin ma nyerni fog.


Sziasztok! 
Peshark vagyok, jelenleg egy snooker meccsel bővíteném a bejegyzést!

Dominic Dale - Michael Wasley Kezdés: szombat 20:00

A 24. kiemelt Dominic Dale a második kör elvileg leggyengébb játékosával, az angol Michael Wasleyvel találkozik. Wasley a 73. helyen kiemelt, viszont láthattuk, hogy ez semmit sem jelent. Az előző fordulóban az eddigi legnagyobb meglepetést hozta azzal, hogy elbúcsúztatta Ding Junhuit. Ding egy China Open győzelem után talán még a vb egyik esélyese is volt, de ez a remény hamar szertefoszlott. 10:9-re nyert ugyanis Wasley, akinek ez nagy lökést adhat, főleg úgy, hogy sorozatban az ötödik 10 nyert frameig menő meccsét nyerte meg egymás után. Dominic Dale a tőle 12 hellyel előrébb kiemelt Mark Davist búcsúztatta az első körben 10:5-ös eredménnyel. Dale is túl van egy magabiztos selejtezős meccsen, Davis elleni meccsét részletekben láttam, akkor elég jól játszott, bár a végén kicsit kiengedett, de 9-2-es előnynél ez érthető is volt. Az utolsó frameben viszont odatette magát és egy 57-es breakkel behúzta a meccset. Úgy gondolom, hogy Dale nyerni fogja a meccset, a lehető legkisebb hendivel ajánlanám, ez egy 13-11-es győzelemmel már megvan, reméljük a legjobbat...

Dominic Dale -1.5      1.83