Heatnation szombatra hoz tippeket.

 

Alba Fehérvár - Szolnoki Olaj, Szolnoki Olaj 1,42- kezdés 17:30

 

  • A magyar kosárlabda bajnokság nagy rangadója következik ami lehetséges, hogy nem is olyan nagy rangadó ugyanis az Alba nem villog mostanság míg a Szolnok toronymagas bajnokesélyes.
  • A felsőházban már egyszer találkoztak akkor Szolnokon 5 pontos Olaj sikerrel végződött a találkozó, egy hasonló eredmény mai is elég lenne.
  • A Fehérvár legutóbb hazai pályán 12 pontos félidei előnyt adott le és kapott ki 7 ponttal úgy, hogy közben volt 15 pont az előnye az Atomerőműnek. Látható, hogy valami nincs rendben Carlos Frade csapatával. A Paks ellen az 1. félidőben nagyon jól kosarazott a fehérvári csapat 54 ponttal mehettek a pihenőre ez az 54 pont még nagyobb csapatoknak sem mindig jön össze 20 perc alatt.
  • A Szolnok számára lecsengtek a kupa küzdelmek már csak a EuroChallange Final Four-ja van hátra, ám addig sem volt megállás ugyanis a magyarbajnokságban már meccseket kellett játszaniuk és ezt elég eredményesen is tették Báder Mártonék. Az Olaj eddig 1 vereséget szenvedett igaz az egy 19 pontos zakó volt a Kaposvár otthonában. A Szolnok komoly vetélytársra akadt a Pask személyében így minden győzelemre szükségük van és majd az egymás elleni meccsek eldöntik ki végez az 1. és 2. helyen.
  • A Szolnok kerete nagyon bő, sok fajta erős összetételű ötöst is a pályára tud küldeni a csapat így mindenképp ők a favoritok. Hasonló meccset várok mint az Alba-Atomerőmű volt és nyerjen most is a vendég gárda.


Atomerőmű - Sopron, Atomerőmű 1,25- kezdés 18:30

--

Az NBA rájátszásáról is írok pár sort, a mai meccsek igazából nem hoztak lázba fogadás szempontjából, a Brooklyn meglepheti jó szorzóért a Torontot de könnyen lehet hosszabbítás is. A Golden State Warriorsnál biztosan nem játszik Andrew Bogut így kevés esélyt látok az ő továbbjutásukra így az első meccset nyeri a Clippers. A Pacers és a Hawks csatájába nem szólok bele, a Hawkstól jó dobóforma kell az Indy ellen, de Paul Georgék sem acélosok így rájuk sem tennék ekkora oddsért. Az Oklahoma-Memphis meccs Westbrookon fog múlni, hogy ő hogyan fog játszani, jó esélyt látok hosszabbításra.

--

Foci tippek röviden:

West Ham-Crystal Palace döntetlen 3,30

PSG 1,45