Heatnation hoz foci tippeket vasárnap.

 

Fulham - Everton, Everton 1,75- kezdés 14:30

  • A Premier Liga sereghajtójához látogat a 5. helyezett Everton. A hazaiak jelenleg 5 pontra a bentmaradast erő 17. helytől míg az Everton jó esélyekkel indul az Európa Ligát érő helyekért ugyanis jelenleg a Tottenhamot is megelőzik akik ráadásul ma az Anfield Roadon vendégszerepelnek de a Manchester United is mögöttük áll.
  • A Fulham a Craven Cottege-on 13 pontot gyűjtott a 24 pontjából 4 győzelem és 1 döntetlennel sikerült hazai pályán pontokat csipkedniük. A Fulhamé a bajnokság legrosszabb védelme ugyanis a 70 kapott gól minden bajnokságban a legrosszabb lehetne és emellett 'csak' 30 gólt lőttek. A hiányzók sem könnyítik a hazaiak dolgát ugyanis Karagunis(13/0), Parker(24/2), Duff(15/0) nem játszak a középpályások közül a védelemből pedig Briggs(2/0) és Amorebieta(18/0) nem bevethető míg Dejegah(15/3) kérdéses, sőt az Olympiacosból igazolt Mitroglou sem játszhat.
  • A vendégek jó formában utolsó 4 meccsét megnyerte a csapat és idegenben sem reménytelenek ugyan a nagy csapatok ellen általában kikapnak de a kisebb csapatok ellen mindig pontot szereznek, jelen esetben 3 pontot várnak a csapat szurkolói. Az Evertont nem hátráltatja sok sérülés mindössze Pienaar(21/2) tekinthető fontos hiányzónak, de Koné(5/0), Oviedo(9/2), Gibson(1/0) és Traore(0/0) marad még ki.
  • Az Evertonnak ezt a meccset hozni kell mivel valószínűleg a Spurs vereséget szenved a Liverpool ellen.

--

Rövid tipp:

DNB Austria Wien- 1,50

Laboral Kutxa (+10)- 1,47

DNB Real Sociedad 1,67