Heatnation érkezik tippekkel amerikából.

 

Washington Wizards - Phoenix Suns, pontok 204 felett 1,50- kezdés 0:00

  • A Suns a rájátszásért küzd nyugaton míg a Wizards jelenleg a 6. helyen a keleti konferenciában.
  • Mindkét csapat sok pontos meccseket szokott játszani, ez főleg a Sunsra igaz. A Wizards John Wall személyében egy nagyon összetett irányítót tud soraiban mellé érkeznek a triplavetők Bradley Beal, Trevor Ariza személyében. Belül Marcin Gortat található viszont 4-es poosztról Nené kiesett ám az ő hiánya lehet, hogy csak segíti a tippet ugyanis így mindkét csapat nyugodtan játszhat alacsony szerkezetben ez pedig a pontszerzést segíti.

 

Hasonló pontzuhatagot várok Detroitban is, itt 205 pont a határ. Ez elég jó szám 1,9-es szorzóra.

 

Utah Jazz - Memphis Grizzlies, Memphis Grizzlies 1,26- kezdés 3:30

Utah Jazz - Memphis Grizzlies, Memphis Grizzlies (-7) 1,90- kezdés 3:30

  • A Utah nyugat legrosszabb csapata míg a Memphis nagyon jó formát mutat és playoffot érő helyen állnak.
  • A Jazz legutóbb kilátástalan játékkal rukkolt elő a Detroit ellen és ki is kaptak 20 ponttal úgy, hogy a 20 pontos előny már a félidőben megvolt. A hazaiaknál Alec Burks hiányzik aki a 2. számú irányító a csapatban. A Jazznél sokat elmond, hogy a liga egyik legroszabbja támadásban sőt gólpasszok és lepattanók terén is nagy hátrányban. A Utah márciusban 13 meccset játszott eddig és csak 2-őt nyertek az egyik a Philadelphia ellen akiket nem nagy kunszt legyőzni.
  • A Memphis nagyon jó formában az utolsó 10 meccséből 8-at megnyertek de a vereséget is magyarázhatóak a Miami és a Toronto otthonában. A Maciké az egyik legjobb védekezés az egész ligában, belül Marc Gasol és Zach Randolph takarít.
  • Ugyan a Grizzlik nem dobnak mindig 100-110 pontot de az elit védekezésük ez ellen a gyenge Utah ellen sima győzelmet hozhat. Ha 110 pontig eljut a Memphis biztosan jön a hendi, amit egy picit neccesnek érzek ám a sima siker elég biztos tipp mára.

 

Ötletként:

NY Knicks 1,90

TOR Raptors 1,60