Heatnation köszönt mindekit, nézzük mire érdemes fogadni.

 

Cleveland Cavaliers - Houston Rockets, Houston Rockets (-5) 1,54- kezdés 0:30

Cleveland Cavaliers - Houston Rockets, pontok 200 felett 1,61- kezdés 0:30

  • A Cleveland szezonja valószínűleg elszállt, sorozatban 3 meccset vesztettek míg a Houston a pályaelőny megtartásáért küzd és utolsó két meccsét simán nyerte Kevin McHale csapata.
  • A Cavs otthon megszorongatta a Miamit majd könnyen kikapott a Thunder ellen, ma pedig a Rocketssel kellene felvenni a versenyt, mondanom sem kell milyen nehéz ez a sorsolás a Cavs számára, sőt a legutóbbi 9 meccsét csupa playoff helyen álló csapat ellen játszotta és a Houston meccs után a NY Knicks ellen lépnek majd pályára a Madison Square Gardenben másnap. Egyszóval nagyon kemény időszak ez a Cleveland számára. A sérültekkel sem állnak jól, Kyrie Irving, Luol Deng és CJ Miles sem játszhat előbbi kettő kulcsjátékos. Egy nap szünettel 11-27 a hazaiak mérlege ez mindössze 29% ami csapnivaló.
  • A Houstonnál nincs nagy gond jelenleg, legutóbbi két meccsüket megnyerték a Minnesota(129-106) és a Utah ellen(124-86). Ugyan Dwight Howard játéka kérdéses nem gondolom, hogy nagy probléma lehet ma ugyanis az Asik, Jones, Montiejunas képes pótolni az All-Star centert. Idegenben a Rockets mérlege 18-15, márciusban pedig 7-3.

 

New Orleans Pelicans - Miami Heat, Miami Heat 1,42- kezdés 1:00

  • A Pelikánok szezonját is tönkrevágták a sérülések. Jrue Holiday, Jason Smith és Ryan Anderson is egész szezonra kiesett januárban, de további probléma, hogy Eric Gordon játéka kérdéses a mai meccsre. A Miami nincs a legjobb formában de ezt a meccset rutinból le kell hozniuk.
  • Amitől félek vagy inkább akitől, az Anthony Davis. A másodéves játékos nagy formában és a Heat ellen a magasemberek általában jó nap elé néznek.
  • A Pelikánok és a Heat is játszott hajnalban így mindkét gárda back-to-back játszik.  A hazaiak mérlege a back-to-back második meccsén 4-12 míg a bajnoknál ez az adat 9-4.
  • A vendégeknél Dwyane Wade játéka kérdéses, emiatt nem aggódom, inkább aggódnék ha LeBron James lenne hasonló esetben.

 

Golden State Warriors - San Antonio Spurs, pontok 202 felett 1,54- kezdés 3:30

Golden State Warriors - San Antonio Spurs, pontok 213 felett 2,50- kezdés 3:30