Péntek van és még mindig Heatnation jelentkezik.

 

Los Angeles Lakers - Washington Wizards, WAS Wizards 1,54- kezdés 3:30

  • A 35-33-as fővárosi gárda látogat Los Angelesbe játszani a 22-45-ös Lakerssel.
  • A Wizards back-to-back érkezik, a Portland ellen kaptak ki köszönhetően a második félidei gyengélkedésüknek. Marcin Gortat játéka kérdéses a mai meccsen, ő azért fontos láncszem lehet Nené hiányában. A Varázslókat John Wall vezeti mellett jó pár nehéztűzért is találunk mint például Trevor Arizát, Bradley Bealt és Martell Webstert. A szabadügynök piacról igazolt Drew Gooden nagyon bevállt és a szezon végéig le is igazolták, idegenben is pozitív a mérlegük 18-17, sőt a back-to-back meccseken is jól szerepelnek 9-7.
  • A Lakers szezonja egy rémálom. Mindig van legalább 3-4 sérült, ma is így lesz, Kobe Brynt már nem játszik a szezonban, Chris Kaman nagy valószínűséggel kihagyja a meccset de Jordan Farmar sem léphet pályára. Ma a korábbi sérültek közül játszhat Jordan Hill(Márc. 6), Steve Nash(Feb. 9) és Nick Young(Feb. 24). Márciusi mérlegük 2-6.
  • A meccs a vendégek számára fontosabb és motiváltabbak is, ha Gortat játszik 80%-ig biztos vagyok benne, hogy nyernek a Staples Centerben.

 

Philadelphia 76ers - New York Knicks, 1. negyed NY Knicks -3,5 pont 1,83- kezdés 0:00

  • A Knicks nagyon egyben van és a Philly ellen könnyű meccs ígérkezik, a Knicks nem engedhet meg botlást így szerintem már az első negyedet 5-7 ponttal fogják nyerni.

 

Gonzaga - Oklahoma St., Oklahoma St. 1,64- kezdés 21:40

  • NCAA, March Madness. A Marcus Smart vezette Oklahoma jó eséllyel indul harcba a Gonzaga ellen. A Gonzaga elvesztette Kelly Olynyket mivel a magasember már az NBA-ben pattogtat.
  • Smart bizonyítani fog és továbbmennek ma.

 

Olympiacos - Laboral Kutxa, Olympiacos-Olympiacos 1,36- kezdés 20:30


Harewood tenisz tippje:

 

Jiri Vesely - Feliciano Lopez, Feliciano Lopez 1,50- kezdés 20:30

  • Vesely, a fiatal cseh srác még úgy gondolom hogy csak ismerkedik a keménypályával, nem érzem stabilnak a mozgását rajta, hisz salakon nőtt fel, az a kedvenc borítása nyilvánvalóan. Feliciano Lopezt pedig mindenki ismeri, a szerva-röpte kiváló művelője, aki a gyors borításon mozog otthonosan, hiába spanyol. Vesely a formáját nézve nem tűnik rossznak, azonban ha megnézzük hogy kiket vert meg, Lopeznél gyengébb játékosokat találunk a listában.
  • Összegezvén, Lopeznek ezt a meccset rutinból meg kell oldania véleményem szerint, egy képzeletbeli 10-es skálán én 8,5 - 9 közti erősségűnek gondolom a tippet.