Hajnalra érkezik tippekkel Heatnation.

 

Orlando Magic - Washington Wizards, Washington Wizards 1,50- kezdés 0:00

  • A Wizards 33-31-es mérlegével a 6. helyen áll de még van esélye előrébb lépni a tabellán, míg a Magic feladta a szezont és a draftra koncentrál.
  • A hazai csapat szinte minden lényegesebb statisztikában inkább a mezőny hátsóbb régiójában tartózkodank, mérlegük mindössze 19-47. Otthon gyűjtöttek be már nagy skalpot, például verték az Oklahoma City Thundert is és hazai pályán 15-17-el állnak, ez egy picit aggasztó lehet de számomra akkor is nagy esélyes a fővárosi gárda. Az All-Star után 3-9, márciusban pedig 1-5.
  • A Washington védekezésben 12. és legutóbbi két meccsét elvesztette ezért nagy nyomás alatt lesznek, hogy nyerjenek mert már csak 2,5 meccses hátrányban a Charlotte Bobcats. A Magicnél nincs hiányzó de a fővárosiaknál egy nagyobb hiányzó lesz Nené személyében. A Wizards idegenben elég jól áll, sőt még jobb a mérlege mint otthon, ráadásul az All-Star szünet után 8-4-el állnak.
  • Ugyan az egymás elleni kicsit aggasztó lehet de én itt egy nagyobb vendég sikert is eltudok képzelni.

 

Rövid tipp:

Charlotte - Minnesota 211 pont alatt- 1,57- kezdés 0:00

Golden State - Cleveland 198 pont felett 1,67 - kezdés 3:30

 

 

Játékos teljesítmény tippek:

Nikola Pekovic(MIN Timberwolves) pontjai 17,5 alatt 1,83- kezdés 0:00

  • Mióta visszatért sérüléséből a center azóta 6 mérkőzést játszott és csak 1 meccsen jutott 18 pont fölé igaz 3 alkalommal is 17-nél állt meg. A Charlotte erős védekezéssel rendelkezik ráadásul Al Jefferson amúgy sem egy rossz védőjátékos. Pekovic amúgy sem játszik magas perc számon a volt sérülése miatt így ez is segíti a tippem.

Damian Lillard(POR Trail Blazers) pontjai 24,5 felett 1,71- kezdés 1:00

  • Lillardra nagy feladat hárulhat ugyanis Mo Williams és LeMarcus Aldridge sem lép pályára a New Orleans ellen. Lillard a csapat legjobb pontszerzője Aldridge kiesésével.