Heatnation jelentkezik, hajnalban az NBA-ben 13 mérkőzést rendeznek és ezekből szemezgetek pár tippel.

 

Toronto Raptros - Atlanta Hawks- kezdés 1:00

  • A Toronto Raptors 27-24-es mérleggel a keleti konferencia 3. helyén áll egy elég érdekes csapat, míg az Atlanta már csak 50%-os mérleggel rendelkezik és csúszik lefelé a tabellán.
  • A Raptorst az év elején egy nagyon gyenge alakulatnak vártak, a csapat general managerének sikerült elcserélni Rudy Gayt érte pedig nagyon jó puzzle darabokat kapott cserébe a Sacramento Kingstől. A csapatnak voltak gondjai és úgy is indították a szezont ahogy azt várták, gyengén. Azonban az említett csere után beindult a gépezet. Hazai pályán a legutóbbi 11 meccsből 9-et megnyert, Kyle Lowry és DeMar DeRozan nagyon jó párost alkotnak guard posztokon, míg a magasembereknél Amir Johnson és Jonas Valanciounas is jó párost alkot, a padról Vasquez, Petterson és Salmons hozza a pontokat. A kanadai alakulat vezeti az Atlantic divíziór és ugyan februárban csak 2-3-mal állnak, de még van idejük javítani és a mai meccs olyan ahol lehet is javítani.
  • Az Atlanta biztos rájátszásrésztvevőként volt beharangozva hozták is az elvárást, de Al Horford a csapat legjobbja megsérült, az egy ideig nem igazán vetette vissza a csapatot de az előző 4 meccsükön nem tudtak nyerni, pedig ebből 2-őt is otthon játszottak, igaz nem könnyű csapatok voltak az ellenfelek. A Hawk back-to-back érkezik Torontoba egy csúnya Chicago elleni vereség után ahol a lepattanózást 57-28(!!) vesztették el, ez borzalmas adat. A Hawks a back-to-back meccsek meccsein 4-7-es mérleget hozott össze ráadásul februárban 1-4.
  • Lehetne ez szoros meccs is, de én egy könnyebb hazai sikert várok, a hendi jó választás lehet erre a meccsre.

Tippem:

Toronto Raptors- 1,40

Toronto Raptors -6,5- 1,90

 

További tippeket rövidebben:

BKN Nets-BKN Nets- 1,65

  • Ezt a tippet főként arra alapozom, hogy a Nets már meg is előzi a tabellán a Charlotte csapatát és ráadásul el is indultak a jó út felé ami köszönhető annak, hogy támadásban megtalálták a jó utat. A másik nyomós ok erre a tippre pedig a Bobcats back-to-back második meccsinek mérlege, 3-11. A harmikod komolyabb indok az pedig az, hogy Kemba Walker a csapat első számú irányítója kérdéses a meccsre.

Golden State Warriors - Miami Heat, összesített pontok 199,5 felett- 1,55

  • A legutóbbi Miamiban legjátszott meccsükre is tippeltem akkor jött a GSW hendi és a sok pont, akkor a Golden State tudott nyerni 123-114-re tudott nyerni. Ma is sok pontra számítok, a Warriorsnál hiányzik majd Andrew Bogut és e miatt a Warriors az elmúlt meccseken small-ballt erőltette, ez pedig csak kedvez a pontszerzés számára. Ma is sok pontot várok, szoros végjátékkal.