Vasárnap is itt Heatnation, nézzük mire érdemes tenni a mai napon.

 

Denver Broncos - New England Patriots- kezdés 21:00

 

 • Nagyon komoly párharc a Super Bowlért, Tom Brady látogat Peyton Manninghez Denverbe. A Pats egyszer már megverte a Broncost hazai pályán egy emlékezetes meccsen.
 • A Denvernél az offensere nem lehet panasz, de védő oldalon Von Miller kiesése komoly gondot okozhat a hazaiaknak. A secondary sebezhető ezt használhatja majd ki a New England offense. Kulcs hiányzó nincs a múlthéthez képest, az viszont látható volt a múlt héten hogy a playoff már más kávéház. Manning egy gyengécske San Diego védelem ellen mindössze 230 yardot passzolt 2TD-vel és 1INT-tel.
 • A New England labdahalász védelme el is csíphet egy-két labdát akár Manningtől ha érkezik rá pass rush. A múlt héten a sérülésekkel bajlódó defense remekül helyt állt a Colts ellen, néhány hosszabb passzjáték ad okot az aggodalomra. A védősorban sok kulcs hiányzó van de Belichick és az ő szaktudása sokat segít azon, hogy erre a védelemre mégis lehessen számítani. A secondary jól áll, viszont a fal közepe és a linebacker sor hagy kívánnivalót maga után és ennek köszönhetően az egyik legrosszabb futás elleni védelemmel rendelkezik a Patriots.
 • A hidegre egyik csapat sem panaszkodhat, mindkét gárda a szabadban játssza meccseit, Denverbe amúgy jó időt jósolnak, napos csapadék nélküli idő várhahtó.
 • A győztesre nem fogadnák, de szoros sok TD-s meccset várok így a TD szerzőkre tippelnék.

Tippjeim:

New England Patriots +10,5- 1,47

Julian Edelman bármikor TD-t szerez- 1,90

Wes Welker bármikor TD-t szerez- 1,83

--

Toulouse - Monaco- kezdés 17:00

 • Újra a francia bajnokságból szemezgetek, tegnap a Marseille meccsét elhalasztották, de ma a Monaco jó eséllyel indul a győzelemért idegenben is.
 • A Toulouse 20 meccs után a középmezőnybe tartozik, a bajnokságban 5 meccs óta veretlen, hazai környezetben nem sem brillíroznak 9 meccsen 14 pont. A vendéglátóknál lesz pár hiányzó, 4 védő(19/0, 15/0, 13/0, 3/0) 2 középpályás(14/0, 0/0). Ahogy látható komoly gondokkal rendelkezik a hátsó alakzatban a Toulouse amit a Monaco könyörtelenül kihasználhat.
 • A vendégeknél elsősorban Ramadel Falcao rohamoz ami garantálja a veszélyt a felforgatott védelem ellen. A Monaco 32 gólt szerzett a bajnokságban ez a 2. legtöbb, idegenben sem ijednek meg az ellenfelektől 10 meccsen 19 pontot gyűjtöttek. Itt is lesz hiányzó egy csatár(6/2) és egy védő(1/0), ahogy látszik nem komoly hiányzók.
 • A jó Monaco támadók a felforgatott Toulouse védelem ellen, ezt a részét a pályának uralhatja a vendég gárda és akár nyerhet is könnyen. Sima siker is lehet de a döntetlen nélküli tipp biztosabb is lehet.
 • Egy ötlet még, hogy a Monaco kezdi a legjobban a meccseket 19 gólt szereztek már az 1. félidőkben, sőt az első 15 percben 7-et is lőttek.

Tippem:

DNB Monaco- 1,44

Monaco- 2,10

Monaco gólt szerez 50:00 előtt- 1,83

 

Egy ötlet:

Sassuolo - Torino- kezdés 15:00

 • Az olasz focit nagyon nem szeretem és fogadni sem szeretek rá ezért is szerepel itt ez a meccs. Tekintsünk el attól, hogy hogyan nyert a múlt héten a Sassuolo, abban a meccsben a Milan vastagon benne volt.
 • Az újonc kis csapat a kiesés ellen küzd, ugyan a két csapatot 8 pont választja el csak de ez a 8 pont 10 helyet jelent a tabellán. A hazaiak sérültekkel is bajlódnak, 3 védő(13/0, 3/0, 14/0) és 3 támadó(7/0, 6/0, 18/5) marad ki.
 • A Torino jól szerepel eddig a 7. helyen állnak 6 pontra az európai kupát érő helyektől. Ugyan a vendégek a pontjaiknak nagy részét hazai környezetben szerzik de ma is elcsíphetnek 1 vagy akár 3 pontot is az újonc otthonából. Elől Cerci és Immobile komoly fejfájást okozhat majd a Sassuolonak.
 • Sokat nem tudok írni erről a meccsről, a szorzó vonzott. Ötletként DNB Torino- 1,80-ért megfontolandó.