Sziasztok, itt axaitbabY_real! Ez pedig egy szerdai kupanap!


A mára  ide publikálandó focimeccseim közül az első egy Görög kupamérkőzés lesz. Nem igen foglalkoznak ezekkel a meccsel álltalában a fogadók, főleg a magyar zöld biblia világában, ezért is jobb szeretek neten játszani. A bajnokságban a hazai csapat a 3. helyen áll, ha jól tudom, és főleg otthon gyűjtögetik a pontokat. A vendégek ezzel szemben a kiesés szelétől próbálnak menekülni, de ehhez teljes mértékben a bajnokságra kell a figyelmet fordítani. Ez meg is történt, az előző fordulóban 0:2-re égtek a jelenlegi ellenfelükkel szemben, de ami mutatja, hogy tényleg a bajnokság a lényeg, főleg 0:2-ről indulva idegenben, kimarad 5 kulcsjátékos, helyükre fiatalok érkeznek. A hazai csapat sem lesz teljes, várhatóan kicsit forgat az edző a csapaton, és a legjobbak a padon kezdhetnek, ez majd kiderül. Nem várok sok gólos találkozót, azonban egy hazai győzelmet mindenképp, az első félidőben egy nem túl nagy iramú találkozót.

  • Atromitos - Panetolikos 1 (1,40)
  • Artomitos - Panetolikos X/1 HT/FT (4,50)

Második nekifutásra egy teljesen egyértelmű mérkőzés, hiába szidta le mindenki a Milant, ezt a meccset ha nem nyerik meg akkor semmit. Felesleges kereteket és hiányzókat nézni, mert ez biztos hazai győzelem és nálam over 3,5 mérkőzés.

  • AC Milan - Spezia 1 (1,15)
  • AC Milan - Spezia over 3,5 (2,20)

Harmadik mérkőzés francia ligakupa, ahol a továbbjutásra nem tudnék mit tippelni mert teljesen 3 esélyes meccs. Legjobb kezdők várhatóak mindenhol a lehetőségekhez képest, a hazaiaknál sérült Ghezzal és Dabo. Vendég oldalon André Ayew az egyetlen maródi. Gólváltást mindenképp várok a mérkőzéstől, mert a Marseille nem feltett kézzel megy a pályára, és jó játékosok is alkotják a keretet, ahogy a Lyonnál is, és ők vannak otthon, hazai pályán pedig kötelező gólra játszani. Ennek fényében alakulnak a tippjeim is ide.

  • Lyon - Marseille 2-3 gól (2,05)
  • Lyon - Marseille mindkét csapat betalál (1,70)


 

Sok sikert mindenkinek!