Vasárnap hajnalra pár tipp Heatnationtól. Sok mérkőzést rendeznek ma is, de annyira nem tetszenek a párosítások.

 

Toronto Raptors - New York Knicks- kezdés vasárnap 2:00

 • A 12-15-ös mérleggel álló Toronto Raptors fogadja a 9-20-as New York Knicks gárdáját. Tegnap hajnalban a Madison Square Gardenben tudott nyerni a Toronto úgy, hogy a Knicks 2,5 negyeden keresztül kézben tartotta, irányította a meccset.
 • A Knicksnél Tyson Chandler sokat hiányzott addig nem remekelt a csapat, mikor visszatért voltak bíztató meccsei a New Yorknak de a mai meccsen már sorozatban 3 meccsét üli ki a csapat sztárja Carmelo Anthony. Anthony hiánya persze nagy érvágás de a Knicksben érzek potenciált, tegnap az utolsó negyedet rontották el nagyon. A vendégeknél a védekezés rendben szokott lenni, sok pontot nem kapnak de a nagy gond, hogy nem is dobnak sokat. A Knicksnek nagyon fontos lehet, hogy ne JR Smith cipelje a labdát 20 másodpercig egy támadás közben, Pablo Prigioni és Raymond Felton hiányában nincs igazi irányító a csapatban csak Beno Udrih de ugye ő nem játszat 48 percet egy meccsen. Chandler a festékben stabilitást adhat és fontos szerepe lesz a lepattanózásban ahol a Toronto előnyben van ugyanis Jonas Valanciunas és Amir Johnson is jó lepattanózó.
 • A Raptors otthon nem vitézkedik csak 4-8-as mérleggel állnak. A csapat kívül és belül is erős lehetne, de egy meccsen nem megy nekik mind a két helyről. A Dwayne Casey által edzett alakulatnál DeMar DeRozan az első számú pontszerző, Kyle Lowry irányít a padról pedig Grivis Vasquez szokott a közösbe tenni értékelhetőt.
 • Nekem a tegnapi meccsből kiindulva elég biztos a szoros meccs, ugyanis csak az utolsó negyedben való szenvedésmiatt kapott ki a Knicks. Ha nem is nyernek de nem fognak sokkal kikapni.

Tippem:

New York Knicks +9,5- 1,55

 

Rövid elemzéssel tippek:

New Orleans Pelicans +12,5- 1,52

 • Tegnap jót tett nekik, hogy itt szerepeltek remélem ma is olyan jól játszanak majd mint tegnap. A Denver ellen nagyon meggyőzőek voltak Eric Gordon nélkül is. A Houstont nagyon nem kell bemutatni, egy nagyon erős alakulat főleg hazai pályán de fontos megjegyezni, hogy mindössze 5 alkalommal nyertek 12 vagy több ponttal hazai környezetben és most a Pelicans ellen nem számítok sima hazai sikerre.

Milwaukee Bucks- Minnesota Timberwolves, csapat legtöbb pontot elért negyeddel Minnesota- 1,46

 • A T'wolves egy meccsen egy negyedben sokszor elsüti a kezét. Erre megvan a megfelelő keret is. Ha legalább 32-33 pontot szereznek valamelyik negyedben elég jó eséllyel áll majd a tipp.

Egy merész tipp:

MIA Heat-MIA Heat(dupla eredmény)- 4,00

--

Nem sokszor írok jégkorongról de most ezt teszem:

 

Anaheim Ducks - Pheonix Coyotes


 • A Kacsák bomba formában utolsó 10 mérkőzésükből 9-et nyertek, míg a Coyotes csak 3 meccset nyert az utolsó 10-ből.
 • Az Anaheim rohan a Chicago után a Nyugati Konferencia 1. helyéért. Hazai oldalon Victor Fasth kapus, Luca Sbisa és Sheldon Souray védk hiányzonak, fontos hiányzók de pótolhatók is. A vendégeknél Shane Doan és Zybnek Michalek nincsen.
 • Fontos megemlíteni, hogy a Pheonix a "karácsonyi szünet" után már játszott egy meccset míg a Kacsáknak volt majdnem 1 hét pihenőjük.
 • A Honda Centerben az Anaheim csak 2x kapott ki mindkétszer hosszabbítás után, míg a Pheonix idegenben csak szenved. Sokat a hokiról nem tudok írni, de sokszor fogadok NHL-re így merem ajánlani a hazai sikert. Háromesélyben is jó lehet a Ducks siker.

Tippem:

Anaheim Ducks- 1,92

 

Egy ötlet:

Los Angeles Kings- 2,02

 • Nincs a Nashville-nél Rinne a csapat 1. számú kapusa aki nagy érvágás a Predátoroknak, formájuk sem az igazi és back-to-back érkeznek egy Dallas elleni vereség után.
 • A Kingsnél csak Willie Mitchell sérült és a Los Angeles-i alakulat is bomba formában 8 győzelem és 2 vereség az utolsó 10 meccsen. A jó forma a kapusnak is köszönhető ugyanis Jones 8-1-es mérlege van és 95,3%-al véd és meccsenként alig kap két gólt.