Heatnation érkezik csütörtökön és angliából próbál tippeket hozni.

 

Aston Villa - Crystal Palace

 

  • A Premier Ligában nincs megállás karáncsony után sem, 10 mérközést rendeznek tehát minden csapat pályára lép a mai napon.
  • Az Aston Villa a 13. helyen áll 19 ponttal 5 győzelem 4 döntetlen és 8 vereség a mérleg, 17-23-as gólaránnyal. Formájuk nem a legjobb, egymás után 3 meccset buktak és vissza is estek nem egy helyet. Hazai pályán borzalmasan szerepel a Birminghami alakulat. A mai napon hiányzik majd Benteke (14/4), Okore(3/0), N'Zogbia(0/0) és Westwood(15/1) valamint Vlaar játéka kérdéses. Nevesebb hizányzókról van szó de az Aston Villa egy nagyon fiatal és jó potenciállal rendelkező csapat, így a hiáynzókat akár könnyen is tudják majd pótolni.
  • Nem úgy mint a Crystal Palace, a csapat edzőt is cserélt a szezon közben, csoda folytán jutottak fel de a bentmaradás úgy látszik nem igazán fog sikerülni a gárdának. 13 ponttal csak a 18. helyet foglalják el, idegenben 1 győzelem és 7 vereség a mérleg. Az edző csere után már volt, hogy nyertek kétszer egymás után(Cardiff, Hull) de ezt 2 vereség követte, sőt lehet ma jön a 3.? Múlt héten simán kiaptak a Newcastle ellen otthon, már akkor is voltak hiányzóik, de ma is lesznek. Nincs a tavalyi gólkirály, nem lesz a csapattal a nyáron szerződtetett Chamakh(17/4), O'Keefe(8/1), Thomas(6/0), tavaly fontos védőt volt McCharty(0/0), Guédiora(4/0), Hunt(0/0) és kérdéses Dickgacio játéka(13/0). 5-6 elég fontos játékos nem áll a vendégek rendelkezésére.
  • Az Aston Villa többre hivatott csapat mint ahogy most áll és a hazai mérlegük sem hozzájuk méltó, tehát van min javítaniuk. Ráadásul karácsonykor egy hazai siker mindig egy csapat előnyére válhat.

Tippem:

Aston Villa- 1,91

 

Egy gondolatnak nem rossz tipp:

Burton- 1,80

  • Nem a legbiztosabb tipp és nem a legbiztosabb bajnokság az angol 4. vonal de egy próbát megér a mérkőzés, márcsak a szorzó miatt is.
  • A Burton 5. helyen áll és jó esélye is van a feljutásra, míg a Northampton utolsó. A vendégek idegenben 5 pontot gyűjtöttek 11 meccsen míg a Burton otthon picit gyengébben teljesít, de nálam esélyesei a meccsnek.
  • A vendégeknél kirúgták az edzőt és ma a régi asszisztens irányítja majd az csapatot. A Northamptonnál 4 fontosabb hiányzó is lesz ma, egy védő(14/0) két középpályás(16/1, 12/3) és egy csatár(11/1). A Burtonnél mindössze egy középpályás a hiányzók között(21/0).
  • Mégegyszer írom, hogy nem a legmegbízhatóbb bajnokság, de a szorzó 1,8-ért nekem tetszik a körüléyneket látva. Persze lehet tudnak valamit az irodák amit én nem.