Heatnation jelentkezik vasárnap.

 

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano

 

 • A spanyol bajnokság 17. fordulójában az otthon eddig veretlen Bilbao fogadja a meggyengyült és kieső helyen álló Rayo Vallecanot.
 • A Bilbao 6 meccset nyert hazai pályán 2 döntetlen mellett, ez az egyik legjobb a bajnokságban ráadásul nem rég a Barcelona is elvérzett itt. A hazai alakulatot nem hátráltatta a szezon során európai kupa szereplés, ma kérdéses Laporte(16/1) és Gurpegi(15/0) játéka mellettük 2 kisebb hiányzó is lesz. Elől és a középpályán veszélyes csapat jó játékosokkal.
 • A Rayo tavaly masszív alakulat volt, erre az évre meggyengültek, ma nekik is lesz hiányzójuk. 3 védő(10/0, 6/0, 14/0) 1 középpályás(1/0) és 2 támadó(4/0, 16/2) nem lép pályára. A vendég csapat tavaly is inkább hazai pályán vitézkedett, ebben az évben kiegyenlített a mutatott forma. Idegenben 2 siker és 1 döntetlen jutott a csapatnak 8 meccsen, legutóbbi 2 idegenbeli meccsükön sikerült pontot szerezniük a Celta Vigo és a Betis otthonában.
 • Bízom abban hogy a Bilbao nem ma szeretne újra pontot veszteni hazai pályán.

Tippem:

Athletic Bilbao ásziai hendikep -1- 1,80

 

Groningen - Nijmegen- kezdés 14:30

 

 • Holland bajnokság, tudom nem a legmegbízhatóbb de a szorzó miatt tetszik a meccs.
 • A Groningen 6. a bajnokságban 24 ponttal legutóbbi 4 meccsén csak 2 pontot szerzett, hazai közönség előtt sem megy mostanság a csapatnak itt sorozatban 3 meccsen nem sikerült nyerni. Úgy érzem ez a mai nap megszakadhat, hiányzó van, kimarad 1 védő(0/0) 1 középpályás(10/3) és egy támadó(4/3) és egy fontos kérdőjeles játékos is található a meccs előtt, egy csatár játéka kérdéses(17/4)
 • A Nijmegen gyengélkedik, az év elején védekezési gondjaik voltak, sok gólt kaptak és ez meg is látszik a csapat helyezésén. A vendég gárda kapta eddig a legtöbb gólt az Eredivisie-ben, idegenben ráadásul még nyeretlen a csapat(4 döntetlen, 4 vereség). Itt is lesz hiányzó, két középpályás(17/2, 10/0) és három támadó(2/0, 11/2, 17/6- házi gólkirály).
 • Hazai környezetben javítania kell a Groningennek, bizakodom benn, hogy sikerül is javítaniuk.

Tippem:

Groningen- 1,70

 

Buffalo Bills - Miami Dolphins- kezdés 19:00

 

 • Az AFC East csoportrangadója, igazi téttel már csak a Miami számára bír. A Bills idénye egy hullámvasút, volt, hogy a 3. számú irányító kezdett.
 • A hazai alakulat 5-9-es mérleggel áll, egyáltalán nem meggyőző csapat, ma hiányzik majd a legjobb elkapjuk Steve Johnson, ráadásul ma sem az 1. számú irányító játszik majd ugyanis EJ Manuel 110%-os bizonyossággal kihagyja a meccset. A Bills támadásban a futásokra épít, Fred Jackson és CJ Spiller majdnem 1500 yardot hozott össze 9 TD-vel. A hazai támadó alakulatnak nagyon nehéz dolga lesz ma ha a futásokkal akar eredményt elérni ugyanis a Miami védőfal emberei nagyon jó felépítésűek, 4 nagyon erős, futás ellen jó játékos van a keretben. Starks és Solai középen rohamoz még defensive end poszton Cameron Wake elég jó névnek számít. Hátrébb megtaláljuk a tavaly bajnokságot nyert Dannell Ellerbe-t, Grimest és Koa Misit is. A secondaryben lehetnek gondok a vendég oldalon de a Bills nem egy olyan támadó egység amely nagy gondot tudna okozni.
 • A Dolphins támadóiban bármikor benne van 25-30 pont. Tannehill egy ügyes irányító, nem nagy számokkal de még fiatal és nagyon fejlődő képes. A futó Lamar Miller játéka kérdéses, de más hiányzó nem lesz. Mike Wallace és Brian Hartline komolyan gondokat okozhat a Bills hátsó alakzatában. Ha Miller játszik akkor elég nagy esélyt látok a vendég sikerre ugyanis futással viszont sebezhető a Bills defense.
 • A Dolphins számára nagyon fontos siker lehet a mai ugyanis ha nyernek életben maradnak a rájátszás reményeik, ha viszont kikapnak el száll a lehetőség.

Tippem:

Miami Dolphins- 1,74

 

Rövid tippek:

Houston Texans - Denver Broncos, Denver Broncos elsőnek éri el a 25 pontot- 1,66

 • A legjobb támadó egységgel néz farkas szemet a Houston, amely 2 győzelemmel kezdte a bajnokságot de azóta 12(!!) vereséget szenvedtek el. A 12 vereségből 11 alkalommal el sem érték a 25 pontot! Míg a Broncos eddig csak 1 alkalommal adta 25 pont alá a meccseit. Nem lesz a vendégeknél Wes Welker, de Manningnek nem szabad, hogy ez gondot okozzon.

CIN Bengals-CIN Bengals- 1,60

 • Kell a győzelem a Bengalsnak, a Vikings jól szerepel de a Cincinnait ellen idegenben senkinek sem könnyű.

Seattle Seahawks - Arizona Cardinals, Arizona Cardinals mindkét félidőben pontot szerez- 1,40

 • Egy-egy field goal simán jöhet mindkét félidőben. Elég erős tipp számomra.

Washington Redskins - Dallas Cowboys, Dallas Cowboys mindegyik negyedben pontot szerez- 2,75

 • Szép szorzó, egy erős offense egy nagyon gyenge defense ellen. Bepróbálható kis téttel.