Sziasztok itt axaitbabY_real! Nézzük a hétfőt!

 


 

A szó szoros értelmében nem én jelentkezem, hanem btenisz kolléga, aki elég régóta oszt meg kitűnő tenisz tippeket az oldalon, a legjobb tenisz tippsternek tartom akit ismerek. Most szólt rám facebookon, hogy legyek szíves és üzenjem meg a mai tippjeit, mert elfoglalt most, de bízik bennük!

  • SIJSLING, Igor - CILIC, Marin 1 1,65

4 hónap kihagyás után teniszezhet a horvát Marin Cilic. Eredetileg 9 hónapot kapott doppingvétség miatt, de csökkentették a büntetését. Ellenfele a holand Sijsling, aki a selejtezőből indult itt Párizsban. Most mégis esélyesként játszik. 4 hónap elég sok idő biztos, hogy nincs olyan formában Cilic mint eltiltása előtt. Sijsling nem egy rossz játékos, kedvenc boritásán játszhat ma és még jóformában is van. Egyik játékosnak sem volt rossz éve ebben a szezonban, de mint mondtam 4 hónap bazi sok idő. Nem hiszem, hogy Cilic olyan jó lenne ma.

  • ISTOMIN, Denis - HAASE, Robin 2 1,85

Két fejben gyenge játékos összecsapását láthatjuk ma Párizsban. Haase akár top10-es játékos is lehetne, de a döntő pillanatokban nem koncentrál. Jól mozog a pályán, viszonylag gyors és a tenyerese kiváló. Istominnak is nagyon jó a tenyerese, de fonákja sebezhető. Szerintem Haase jobb játékos, védekezésben mindenképpen, támadásban talán nem. Formájuk hasonló. Mindketten gyengék fejben igy inkább a szerintem  jobb játékos Haaseban van érték.

  • NISHIKORI, Kei - BENNETEAU, Julian 2 1,82

Jobb játékos a japán mint ellenfele, ez tény. Akkor miért is az ellenfelére tennék? Gyenge foromában van Nishikori, csak hazai pályán tud felmutatnni egy döntőt a többi versenye smafu. Nagyon sokat sérült, elvileg most sem lesz 100%os állapotban. Benneteau ragyogóan teniszezik az utóbbi néhány hétben, olyannyira, hogy márcsak hét hely választja el egyéni legjobb helyzésétől. Mellette szól a hazai pálya is, a forma is és ellenfele sérülése is. Talán annyi szólhat Nishikori mellet, hogy ő a jobb játékos, de láttuk mennyit ért el ezen az őszön.