Heatnation ma is itt, nézzük mire érdemes ma fogadni. Megmondom őszintén én már félek a papírformától eléggé sok jött az elmúlt időben. Ma kihagynám az Arsenal Leverkusen vagy hasonló tippeket. Ettől függetlenül jöhetnek a papírformák ma is..

 

Colchester - Peterborourgh

 • Az angol 3. osztályban fogadja a 16. a 2. helyezettet.
 • A Peterborourgh tavaly még a Championshipben volt, onnan kiestek most pedig visszaszeretnének jutni. A csapat eddig a 2. helyen áll, 6 meccs óta veretlen, idegenben eddig 5 győzelem és 1 döntetlen a mérlegük. A csapat tehát eddig menetel és jó eséllyel bír a feljutásra. A csapatnak sérültje nincsen, a keret teljes. A Peterborough csatárai eddig szállítják a gólokat. A 20 éves Assombalonga 7, Tyrone Barnett 6, míg a csapat legértékesebb játékosa Lee Tomlin 2 gólos. A védelem az egyik legjobb a bajnokságban 13 meccsen mindössze 8 gólt kaptak! A Peterborough edzője Darren Fergusson aki a volt Manchester United edző Sir Alex fia.
 • A Colchester eddig csak 16. legtöbbször döntetlent játszik, 13 meccsen 2 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség. Otthon az első meccsüket megnyerték, azóta 3 döntetlen és 2 vereség 5/8-as gólaránnyal. A hazaiakat sérültek is súlytják. Kérdéses a két legeredményesebb csatáruk játéka (11/4, 12/2) továbbá nem bevethető 3 fontos játékos egy védő(7/0) egy védekező középpályás(11/0) és egy 18 éves középpályás(7/0). Van mgé pár kimaradó, pl. 3 védő akik együtt 81 percet töltöttek a pályán és még egy középpályás (4/0).
 • A Peterborough jobb csapat és jobban is rangsorolt, ha a két kérdéses hazai támadó nem játszik egyértelmű vendég siker lehet. De az angol 3. vonalban járunk. A tétekkel óvatosan.

Tippem:

Peterborough -1(ázsiai hendikep)- 2,10

 

További tippek, röviden:

Barcelona-Real Madrid mindkét csapat gól- 1,50

 • Ezt a tippet a sportfogadók nagy része szinte biztos, hogy teszi. Ellenérv nincs az ellen, hogy ez nem jöjjön.

Manchester United-Stoke City 3,5 gól alatt- 1,40

 • A United nemmeggyőző míg a Stoke masszív védelemmel rendelkezik és tavaly is sokszor játszott 1-2 vagy akár gól nélküli meccseket. Az Old Traffordra nem hiszem, hogy nyílt támadójátékkal mennének ki inkább a védekezésre fognak majd építeni. Jó szorzó van a 2,5 gól alatti tippre is de a 3,5 alatti tipp is jó "áron" van.

Borussia Dortmund- 1,75

 • A Dortmund nagy meccset nyert az Arsenal otthonában a BL-ben. Ma a minden sebből várző Schalkéhoz látogatnak. Sima vendég sikert senki ne várjon, nagy rangadó elé nézünk, de a jobbik formában lévő csapat fog diadalmaskodni szerintem.

Glasgow Rangers -2(ázsiai hendikep)- 1,60

 • Tengap még ez a szorzó kereken 2-es volt. Ez ellen sincs ellenérv. A Rangers feltör az első osztályig. Itt még nem jelenthet számukra gondot ilyen féle hendik. A múlthéten igaz, ohgy megszenvedtek ma szerintem nem fognak.


axaitbabY_real ötletei :

 • Real Madrid értékesít egy büntetőt (10,50)
 • Legmagasabb gólszámú félidő : 2. félidő (2,00)
 • Büntetőlapok 7,5 felett  (1,95)

Szerintem azt már eddig is észrevették akár a madridisták is, hogy mennyire tolja őket előre a liga, hogy ne legyen unalmas. A Real pocsék játékot játszik az olasz edző alatt, igaz a Barcelonára sem úgy gondolok már mint mondjuk 3-4 éve. Ha a madridi játékosok elveszítik a fonalat a játékban, vagy buknának, akkor jönnek érdekes birói itéletek, lásd az Elche ellen idegenben. Én azt gondolom, mivel egy parázs meccs lesz, rengeteg szabálytalansággal, sok lappal és hihetetlenül feszült 2. félidő, és nem akarják azt sem, hogy az idei spanyol bajnokság unalmas legyen, tolni fogják előre a Realt.