Sziasztok, itt axaitbabY_real! Nézzünk rá erre a napsütéses szerdai napra!


Bologna - AC Milan 1 ; ázsiai hendikep +0,5 (1,80) ; kezdés 20:45 NYERT

 • Elérkezett az a pillanat, amikor bátran mondhatom, hogy ennek a párharcnak nem a Milan az esélyese jelenleg.  Stefano Piolo igen kényelmes helyzetben van, ugyanis fogalmam sincs, a Milanban ki fog gólt rúgni.
 • A hazai csapat még nyeretlen, 2 döntetlen és 2 vereség csúszott be. Középcsapat a Bologna, legalábbis a kerete megvan, hogy elérjék ezt a célt. A Napolitól idegenben nem szégyen kikapni, az Udinese és a Sampdoria ellen pedig nem is kicsit voltak partiban. Mindkét meccset nyerhették volna, ha kibírják még öt percig. Cherubin, Natali és Koné a hiányzók.
 • Ez a tipp igazából a Milan ellen szól, mert a helyzete és az eddigi eredményei siralmasak. Hiányozni fog Bonera, De Sciglio, Silvestre,Pazzini,El Shaarawy,Montolivo,Kaká és Balotelli. Gyakorlatilag hiányzik az AC Milan lelke. Ezek miatt a játékosok miatt kellene elvileg ott lennie a Milannak az élmezőnyben. A mérleg szintén borzalmas, 2 vereség 1 döntetlen és 1 győzelem. Na igen, de kitől kapott ki a Milan? A tök újonc Verona verte el őket és a Napoli, utóbbit beharangoztam itt is, ajándék 3,40 volt. A döntetlen a Torino ellen pedig épp hogy összejött, ugyanis a Torino már 2:0-ra ment, de Balotelli még a 97. percben hozott egy pontot a csapatnak.
 • Rengeteg hiányzó, a Milan pocsék formája, esetleg a jövő heti BL vagy a hétvégi fordulók miatt azt gondolom, a Bologna ma nem kap ki!

Valenciennes - PSG 2 (1,45) ; kezdés 19:00 NYERT

 • Csak röviden, szerintem erről a meccsről nem sokat kell beszélni. A mai nap Thiago Silva játéka kérdéses egyedül a vendégeknél, egyébként a keret teljes, a Verratti Motta Lucas Lavezzi Cavani Ibrahimovic támadóalakzat készen áll arra, hogy megverjék a hazaiakat.  Ott négy hiányzóról tudok, Bahebeck, Camara Da Silva és Massampu marad ki. Tekintve hogy a Monaco is valószínűleg nyerni fog, a PSG-nek is tartani kell a lépést. Ez az ellenfél könnyen verhetőbb idegenben, mint hazai pályán a Toulouse-t elpáholni. Sima kettest várok.

Sevilla - Vollecano 1 (1,50) ; kezdés 20:00 NYERT

 • Nálam ez a nap mai legbiztosabb tippje, hiába a tabellán elfoglalt helyezések.
 • Legalábbis a hazaiak helyezése semmiképpen nem reális. Én ezt a csapatot minimum a 6-7. helyre várom a szezon végére. A rajt pokoli nehéz volt Unai Emery csapatának, találkoztak a kissé meggyengült Malaga csapatával, a Barcelonával - ahol az utolsó percben nyert a Barcelona - és találkoztak a Valenciával is. Mindhárom találkozónak vereség lett a vége, de egyátalán nem feltett kézzel álltak ki a pályára.
 • A keret és az edző megvan ahhoz, hogy akár az európai kupaindulást megcélozzák. Kiválóan erősített a Sevilla, csak néhány név : Marko Marin a Chelseaből , Beto a Bragától , Nicolas Pareja a Spartak Moszkvától , Carlos Bacca a Club Bruggetól , Kevin Gameiro a PSG-től, Iborra a Levantéból, Mbia a Queens Park Rangerstől, és Cheryshev a Real Madridtől. Ebben az évben el akarják érni az áttörést. Természetesen még olyan nevek is vannak a csapatban mint Rakitic,Trochowski,Reyes. A keret messze a Vollecano felett jár, az edző személyéről nem is beszélve.
 • A vendégek kerete sokkal kisebb, és minőségben sem ütik azt a szintet, mint a Sevilla. A klub legértékesebb játékosa a 18 éves Niguez, aki az Atletico Madridtól van itt kölcsönben. A mai nap Rodriguez,José Carlos,Falqué, Tito és Castillo játékjogára nem számíthat Paco Jémez vezetőedző.
 • A hazaiaknál egy fontosabb hiányzó van, ő pedig a védelemből Fazio, de megoldják majd a pótlását.
 • Figyelembe véve a keret és edző-beli különbségeket, a hazai pálya előnyét és azt, hogy a Sevilla bár nagyon jó csapat, de idén még nem nyert, egyértelműen hazait várok.