Rókakoma jön keddel!


Udinese-Genoa, 1 (1,75) - kezdés 20:45 óra NYERT

  • Az olasz bajnokság 5. fordulójában a 12. fogadja a 13. helyezettet.
  • Az Udinese óriási hajrával ért oda az európai kupahelyre, de hiába, mert a selejtezőben meg elvérzett. Összességében nem volt meggyőző a kép a múlt idényben, mintha hiányzott volna az elképzelés. A nyáron nem volt olyan sztár, akit el kellett vagy lehetett volna adni, azonban erősíteni sem nagyon erősített, pedig egy irányító jól jött volna a csapatba. Nagyjából a tavalyi középmezőny eleje tűnt az idény előtt reálisnak, a riválisok erősödésével azonban talán az európai kupahelyek soknak tűntek. Az eddigi kép ennek megfelelően felemás, egy meggyőző hazai győzelem mellett egy pont jött össze két nyerhető meccs alatt, ami egyelőre kevés. Maurizio Domizzi lesz egy fontos kimaradó.
  • A Genoát tavaly kiesőnek jósolták és nem sok választotta el a bajtól. Az idén több várható el a csapattól, mivel szépen erősített, jó igazolásokat hozott tető alá. Lodi, Gilardino, Marchese, Biondini mind-mind olyan név, amelyek a középmezőny elérését segíthetik. Ha végre az elmúlt évek őrületével ellentétben megtalálna egy stabil irányt, akkor a top10-be is beleférhetne. A rajt viszont nem valami fényes, két kulcsember is kimarad, egy harmadik eltiltott még mindig és egy negyedik kérdéses. A vendégek két garantált vereség mellett a genovai derbit megnyerték, és a Livorno elleni döntetlen végső soron nem olyan rossz eredmény.
  • A vendégek ha összállnak, elérhetik céljaikat. Végső soron a rajt sem sikerült olyan rosszul, de az Udinese minőségben és egységben jelenleg előrébb jár. Ehhez adódik, hogy nem nélkülöz meghatározó játékosokat, így az 1-est meg lehet próbálni.