Üdvözlök mindenkit itt Heatnation.

 

Real Madrid B - Real Zaragoza

  • Ez a meccs azért ragadott meg meg a Real Zaragoza bőven jobb és tapasztaltabb mint a mostani Real B, na de nézzük a csapatokat.
  • A Real B tavalyhoz képest nagyon sokat fejlődött de csak hátrafelé. A Castillatól a nagycsapatba távozott Morata, Jesé, Nacho és Cheryshev, távozott még Mateos aki épp a Fradit erősíti már, elment Juanfran és Álex is. Tehát mondhatni egy egész kezdő távozott tavalyhoz képest. Ezeket a játékosokat a Real C csapatából pótolták, ami meg is látszik az idei szereplésen. A Castilla utolsó 0 ponttal 1-7-es gólkülönbséggel. Múlthéten a Barca B verte őket könnyen 2-0-ra.
  • A Zaragoza le esett a másodosztályba innen a csapat célja nem lehet más mint gyorsan visszakereülni de ez eddig nem megy jól. A Zaragoza eddig csak 5 pontot gyűjtött 5 meccs alatt. Voltak itt is nagyobb távozók, elment Pintér, Sapunaru, Helder Postiga, Romaric, Apono és Rodri is. De itt legalább nem a B csapatból jött a pótlás. Érkezett a Manchester United fiatal támadója Henríquez, Barkero a Levantéból. Továbbá a csapat itt jóval erősebb, nagyobb nevekből áll mint a Castillánál. Itt van Alvaró Gonzalez, Montanes és Victor Rodrigez akik nagyobb játék erőt képviselnek mint a Real B, Real C-s játékosai. Meg kell még említeni Luis Garciát is akit főként az Espanyolból ismerhetünk, de ő ezen a meccsen nem bevethető.
  • Otthon a Real B eddig 2 meccs 2 vereség 2 kapott gól tehát mindkét meccsét 1-0-ra vesztette el. a Zaragoza idegenben a Hercules ellen gyűjttt egy pontot és 1 vereség csúszott be, de a múlt héten otthon sikerült nyerniük a Tenerife ellen méghozzá 3-0-ra ami lendületet adhat nekik. Szerintem biztosan nem nyer ma a Castilla, de mivel másodosztályról van szó ezért inkább óvatosan.

Tippjeim:

Döntetlen vagy Real Zaragoza- 1,40

Zaragoza- 2,38

 

További tippjeim a mai napra:

Haladás- 1,70

  • A Hali otthon jó szokott lenni mindig. Ma a Puskás látogat hozzájuk. Hát érdekes lesz, neveket tekintve a Puskás egyértelműen jobb, de nincsenek egybegyúrva ami hátrány. Szerintem ma nyerni tud a Haladás.

Rennes- 1,65

  • A Rennes jól kezdte az idényt jelenleg 5. 8 ponttal míg az Ajacciot inkább kapusa tartja életben, mivel Ochoa sokszor fantasztikusan véd. Szerintem ma a Rennes tovább üldözheti az éllovasokat. Hiányzók vannak itt is ott is, összesen 12 játékos marad távol a meccstől 4-8-as eloszlásban.

MTK - Paks 2,5 gól felett- 1,80
MTK - Paks mindkét csapat betalál- 1,62

  • Két támadófocit játszó csapat találkozik ma, az MTK borzalmas formában míg a Paks a kezdeti lendulet után egy picit visszaesőben. Az MTK-nak nyomulnia kell mert itt lenne az ideje, hogy megszakítsák rossz sorozatukat míg a Paks szinte minden meccsén betalál, eddig csak a Győr ellen nem tudtak gól lőni idegenben.

Sporting- 1,44
Sporting -1 (ázsiai hendikep)- 1,75

  • A Sporting jóval erősebb és magabiztosabb mint tavaly, eddig nem szenvedtek vereséget és a Benfica elleni döntetlen is jó eredménynek számít. A védelem stabil 4 meccsen 2 gólt kaptak és lőttek 12-őt, míg a Rio Ave a jó kezdés után visszaesést produkál. 4 meccs alatt ők is 2 gólt kaptak de csak 5-öt lőttek. A Sportingnak otthon mindenképp nyernie kell, úgy gondolom ez még hendivel is mehet nekik.

 


 

Egy tenisz meccs Harewood9 olvasónktól, köszönjük!

 

Nicolas Mahut - Gilles Simon Mahut szettet nyer (1,5)
Nicolas Mahut - Gilles Simon 1 (2,62)

Nagyon úgy tűnik hogy Mahut-nek megy a játék, szettveszteség nélkül, és ami fontos hogy olyan játékkal, amilyennel a füves szezonban szerepelt és két tornát is nyert, menetel. Ő tipikusan a gyors pályákat szereti, neki a játéka azon érvényesül, tehát fű és fedett keménypálya. Másik oldalon Simon se vesztett még szettet talán meglepetésre, mert Querrey ellen azt gondoltuk hogy simán kiesik, erre 2-0-ra behúzta. De neki nem ez a kedvenc borítása, ő a lassú pályákat szereti, ahol el lehet pötyögni, mint például a salak vagy a lassabb keménypályák. Na egy szó mint száz, Mahutra ez az odds egy kicsit túlzás, úgy gondolom hogy egy szettre mindenképp jó, de kicsit sem lepődnék meg ha behúzná a meccset, viszont utóbbit óvatosan.