Sziasztok, druzsinlaci jelentkezik! Alul pedig Rókakoma osztja meg tenisz gondolatait!


Druzsinlaci: Rég jártam erre, eléggé elfoglalt vagyok mostanság, de ahogy ígértem a rögbiszezonra visszatérek, így nem is szaporítom tovább a szót!

FRANCIAORSZÁG: Pro D2

Carcassonne - Lyon

31.08.2013 18:00

A Lyon csapata Carcassonne-ba látogat ma este, amelyre valami csoda folytán lehet fogadni a bet365-nél.

A Lyon csapata 2 évvel ezelőtt még első osztályú volt, majd visszacsúsztak tavalyra a másodosztályba, és ott a középmezőnyben végeztek, akárcsak a házigazdák.

Ám egy valamiért érzem erősnek ezt a tippet: azért, mert a Carcassonne otthon nagyon erős. A tavalyi szezonban a 15 hazai meccsükön mindössze 2-szer kaptak ki, és egy döntetlen született. A Lyon pedig idegenben szinte lemásolta ezt, csak pont ellenkezőleg: 2-szer nyert és egy döntetlen született.

Tippjeim:

Carcassone nyer  - 1,8

Carcassone -1,5 - 1,9


További rögbi tippek mára és holnap hajnalra:

Franciaország Top 14:

Castres Olimpique - 2,0

Brive +20,5 - 1,8

Bayonne - 1,33

Toulon - 1,36


Currie Kupa (Dél - Afrika):

Northern Bulls +8,5 - 1,8


ITM Kupa (Új - Zéland):

Otago - 1,5


TENISZ GONDOLATOK:

Feliciano López-Milos Raonic, több mint 3,5 szett (1,57) - 18:30 óra

  • López ellen fogadtam a héten, Bradley Klahn, ha kicsit rutinosabb, döntő szettet játszhatott volna. Ennek alapján most furcsa lehet, hogy támogatom a spanyolt, de amennyit láttam Milos Raonic eheti játékából azt mondhatom, hogy olyan, mint a nyáron volt, megbízhatatlan. Kicsit kicsúszottnak érzem döntőjét Montrealban. Két nagy szerváló találkozik, a kanadai ennyivel nálam nem jobb, a biztos tippnek itt mégis az 1-es támogatása helyett a több mint 3,5 játszma.

John Isner-Philipp Kohlschreiber, 1 (1,30) - 20:00 óra

  • Az odds nem nagy, de az amerikaiban most lehet bízni. Élete formájában játszik, szerváját nagyon nehéz megtörni, míg Kohlschreiber egy jó átlagos idényen van túl. Az egymás elleni riasztó lehet, de számomra nagy meglepetés lenne, ha a titkos esélyesnek tartott Isnert most megfogná a német.

Richard Gasquet-Dmitrij Turszunov, több mint 3,5 szett (1,57) - 20:00 óra
Richard Gasquet-Dmitrij Turszunov, 2 (3,20) - 20:00 óra

  • A franciában nem bízok, egész nyáron lefelé szálló formában van, miközben az orosz egyre jobb, már-már régi önmagát idézi. Főleg az amerikai kemény pályás szezonban, amely amúgy is nagyon fekszik neki. Nagy szervájával meggyűlhet Gasquet baja és az sem véletlen, hogy az egymás ellenit 5-2-re vezeti. Mivel két rutinos szereplőről van szó, így a néhány évvel ezelőtti meccseknek is tulajdonítok jelentőséget.

Tommy Robredo-Daniel Evans, több mint 3,5 szett (1,66) - 21:30 óra

  • A spanyol ellen sikertelenül fogtam a nyitányon, de úgy nehéz, hogy a tűrhető nyarat futó Marinko Matosevic szervájával nem tudott élni. Az alapvonalról pedig Robredo nagyon él, ráadásul kiváló idénye van. Evans két bravúros győzelmen van túl, olyanokat vert meg, akiknek ez a torna sokkal inkább fekszik, most a salakos, esélyesebb spanyollal szemben egy játszmára biztosan jó lesz.