Pénteken Heatnation jelentkezik tippekkel. Üdv.

 

Athletic Bilbao - Osasuna

  • A spanyol bajnokság második fordulójában találkozik a két gárda.
  • Az Athletic Bilbao győzelemmel kezdte az idényt, a Valladolidot múlták felül 2-1-re idegenben. A Bilbao a nyáron jól erősített, megszerezték Benat-ot a Betisből, érkezett Kike Sola az Osasunából és Mikel Rico is ide igazolt de elvesztették Llorentét és Amorebiétát. Úgy látszik Ernesto Valverde edző szépen összegyúrta a csapatot. A Valladolid ellen többet lőttek kapura és a végén ez kifizetődött.
  • Az Osasuna inkább a másodosztályból erősített, a legnagyobb érkező az De Las Cuevas, de érkezett Juan Oriol és Lotiés a védelembe akik már játszottak az első bajnokin. Az Osasuna otthon kezdte a bajnokságot ám kikapott a Granada ellen 2-1-re.
  • Sérülteket és hiányzókat mindkét oldalon találunk. A Bilbaonál kérdéses egy védő játéka(Ekiza) a kezdő kapusé is kérdéses (Iraizoz) és valószínűleg nem játszik majd Mikel San José sem aki szintén védő. A vendég gárda ennél is rosszabb helyzetben várja a mérkőzést. 6 játékos nem utazott el a csapattal San Sebastianba. Hiányzik majd 2 védő (Miguel Flano, Satrustegui) 3 középpályás(De Las Cuevas, Lolo, Cejudo) és egy csatár (Nino).
  • A Bilbao kevesebb hiányzóval bír és jobban is igazolt, keret minőségibb és a hazai pálya is mellettük szól. A mai Osasuna ma nem jelenthet gondot a Bilbaonak. A tippem olyan 2-0 a hazaiaknak.

Athletic Bilbao várható kezdőcsapata: Iago Herrerín- Iraola, Gurpegi, Laporte, Belenziaga- Benat, Iturraspe- Susaeta, Ander, Muniain- Kike Sola

Osasuna várható kezdőcsapata: Andres Fernandez- Marc Bertran, Lotiés, Arribas, Juan Oriol- Loe, Switchblade- Sisi, Fransisco Silva, Armenteros- Riera

Tippem:

Athletic Bilbao- 1,65

 

További tippjeim:

Wolverhampton- 1,70

  • A Wolvest nem rég még az első osztályban is láthattuk most viszont már a harmadosztályban gyűjtögeti a pontjait. A hazaiak számára egyértelmű cél a feljutás így hazai pályán nem veszthetnek nagyon pontokat.
  • A minőségbeli különbséget abból is látni lehet, hogy a Wolves értéke 25 millió a Crawley értéke a harmadosztályban a legalacsonyabb mindössze 2,5 millió.
  • A Wolverhamptonban olyan játékosok játszanak még mindig mint Kevin Doyle, Bakary Sako, Jamie O'Hara vagy éppen Sam Ricketts.
  • Akár több góllal is nyerhet ma a Wolves, de azért óvatosan! Az angol harmadosztály nem életbiztosítás.

Glasgow Rangers- 1,33

Glasgow Rangers -1,5- 1,85