Heatnation jelentkezik és a keddi BL meccseket nézi át. Üdv mindenkinek.

 

Pacos Ferreira - Zenit Szentpétervár

 • A tavaly meglepetésre bronzérmet szerző portugál csapat most nagy feladat elé néz ugyanis a Zenit látogat hozzájuk.
 • A Ferreirának tavaly a védelem szerezte meg a bronzérmet. A nyáron voltak változások a klubbnál, 7 játékos távozott (1. számú kapu, 3 védő, 2 középpáylás és a házi gólkirály). Igazoltak embereket a csapatnál de kérdés, hogy hogyan illeszkednek majd a csapatba. A Ferreira hétvégén elkezdte a bajnokságot a Braga ellen otthon, ám a bajnoki rajt nem sikeredett túl jól. A Braga könnyedén nyert 2-0-ra. Kíváncsian várom ma mire lehetnek majd képesek. A Pacos felkészülése fele más volt, általában kisebb csapatok ellen játszott őket megtudta verni ám ha már picit erősebb csapat jött akkor nem mentek úgy a dolgok.
 • A Zenit sokat utazik ahhoz, hogy ma játszhasson de ennek egy BL meccsen nem szabad látszódnia. Itt is volt jövés-menés, érkezett Tymoshchuk a Bayerntől, Arshavin az Arsenaltól, Solovjev, Smolnikov és Ansaldi. Az érkezők névsora jó, de talán picit gyengült a Zenit tavalyhoz képest. Semak befejezte karrierjét, távozott Bruno Alves aki mindenképp fájó pont lehet illetve Igor Denisov is elhagyta a klubbot. Sok hiányzója lesz az orosz csapatnak, nézzük is meg. Kérdéses Anyukov és Hubocan(két fontosabb védő), nem lesz Malafeev aki a Zenit 1. számú hálóőre és még egy kezdő védő nem lesz ugyanis az olasz Crisito sérült és el sem utazott a csapattal. A Zenit gyengén kezdett ám mostanság már-már bombaformában futballozik.
 • A Zenit kerete a mai mérkőzésre: Kapusok: Yury Lodygin, Egor Baburin, Maxim Rudakov, Védők: Cristian Ansaldi, Igor Smolnikov, Luis Neto, Nicolas Lombaerts, Tomas Hubocan, Milan Rodic, Alexander Anyukov, Aleksandar Lukovic, Jamaldin Khodjaniyazov, Középpályások: Pavel Mogilevets , Danny, Roman Shirokov, Konstantin Zyryanov, Viktor Fayzulin, Andrey Arshavin, Axel Witsel, Vladimir Bystrov, Anatoliy Tymoshchuk, csatárok: Hulk, Alexander Bukharov and Alexander Kerzhakov.
 • A Zenit már tegnap megérkezett Portugáliába és szerintem egy sovány előnyt ma biztosan szereznek idegenben. Úgy gondolom egy góllal ma mindenképp jobb lesz az orosz alakulat. A keret erős és megvannak a gólszerzők is. A szorzók nagyon leestek a Zenitre ám még határesetként fogadható az odds.

Tippem:

Zenit Szentpétervár- 1,67

 

További tippjeim már rövidebben:

DNB Celtic- 1,45

 • A Celtic Kazahsztánban játszik de nem a Shakhtor Karangady otthonában hanem az Astana Stadionban. A skót csapat egyértelműen erősebb és minőségibb mint mostani ellenfele. A kazah csapat tele van kazah játékosokkal akik nem a legjobb képességűek. A Celtic erős már a bajnokságban is megmutatkozott és látszik, hogy jó irányba halad a csapat. Most itt kell bizonyítani. Ám lesznek hiányzók illetve kérdéses játékosok. A frissen igazol Boerreigternek és Forrestnek boka problémái vannak illetve Stokes és Balde is sérült és játékuk kérdéses, nekik vádli problémái vannak.
 • Szerintem Stokes vállalni fogja a játékok ugyanúgy mint Boerrigter. Az esetleges hiányzást pótolni tudja majd Neil Lennon. Celtic sikert várok igaz nem kötelező számukra rögtön idegenben így döntetlennel biztosítom.

PSV-Milan mindkét csapat betalál- 1,65

 • Egyik csapatot sem kell nagyon bemutatnom. A Milan pénz nélkül nem tud igazolni így nem érkezett nagyobb név. Balotelli formája kérdéses de ma gólt várok tőle. A Milannak még nem kezdődött meg a bajnokság de a felkészülés során látni lehetett, hogy nagyobb csapatok ellen gyengélkedik(Man"City 5-3, Chelsea 2-0).
 • A PSV számára már javában tart a bajnokság formájuk megkérdőjelezhetetlen és ellenállhatatlan. Az Eindhoven Phillip Cocu-vel szárnyal, simán verték ki a belga Waragent kettős győzelemmel(2-0, 3-0) a bajnokságban idegenben verték elsőként a Den Haag-ot majd két sima kiütéses győzelem következett a Nijmegen(5-0) és a Go Ahead Eagles ellen(3-0).
 • A PSV formája töretlen a támodó sor erős és gólképes. A védelem fiatal így egy ilyen téttel bíró meccsen bennük van a hibázás illetve a gól lehetősége is. A Milan gyakorlatilag most debütál olyan szempontból, hogy első tét meccse. Gólt várok tőlük, egyértelű.
 • A PSV-ben kérdéses a már mesterhármast is szerző Bakkali játéka de biztosan nem lesz Narshing a hollandoknál.