Sziasztok smét én jelentkezem! (druzsinlaci)

Épp zajlik a vizes világbajnokság, Márk okos vízilabdatippjeivel, ám megint elfelejtett bajnokságok, kupák, világbajnokságokra fogok koncentrálni!

Mégpedig az U19-es női kosárlabdavilágbajnokság rájátszására!

USA U19 - Hollandia U19 (Kezdés: 19:15)

Az amerikai lányok toronymagas favoritok, könnyedén dobnak 100-110 pontot egy meccsen, főleg ha az ellenfél ilyen gyengusz. Azért 45-50 pontr jók lehetnek, és az amerikai lányok meg sem állnak majd 100 pontig. Az over könnyedén jöhet.

Pontok száma 150,5 felett - 1,85


 

Aztán itt van a következő mérkőzés.

Litvánia U19 - Franciaország U19 (Kezdés: 17:00)

Nem bonyolítom, Litvánia 80 ponttal kapott ki az USA-tól, nem hinném, hogy a Franciák nem verik meg őket 22 ponttal...

Franciország U19 -21,5 - 1,85


Még egy tipp inoklás nélkül tőlem:

Servette 1,5 gól felett rúg - 1,57


Jelentkezem én is, Heatnation vagyok és az NBA Nyári Ligájának döntőjével érkezem.

 

NBA Summer League, Las Vegas, Finals

Pheonix Suns – Golden State Warriors

 

- A Nyári Ligák történetében az első kiírás ami kieséses alapú. Az első döntőben két erős csapat találkozik egymással, két nyugati a Golden State és a Pheonix. Mindkét csapat veretlenül jutott idáig.

A két csapatot mutatnám be elsőnek és útjaikat:

Pheonix Suns: Többször raktam rájuk a voksom, ugyanis az egyik legerősebb kerettel rendelkeznek. 4 NBA rutinnal rendelkező játékosuk is van mellettük még két jó/hasznos kiegészítő embert tudnak a keretben. A Suns-ban 4 ember átlagol 10 pont felett ami nagyon jó, átlagban 93 pontot dobnak meccsenként ami szintén szép adat de 88-at kapnak meccsenként. 
Az útjuk idáig gyakorlatilag sima volt, ugyanis az ’alapszakasz’ során egy gyengén teljesítő Portlandet, egy közepesen erős Minnesotát és egy erősen gyenge Memphist vertek, majd a kieséses rendszerben újra a Portlandet verték meg majd az elődöntőben a legjobbját nélkülöző Torontot!

Golden State Warriors: A Warriors védekezésben erős csapatnak számít ugyanis csak 68 pontot kaptak átlagban és 76 pontot szereznek meccsenként. A GSW-t két játékos repíti a küzdelmek során, méghozzá Kent Bazemore (18,5 pont/meccs) és Draymond Green (12,8 pont/meccs, 7,8 lepattanó/meccs) és ő hozzájuk is jön két hasznos kiegészítő ember Cameron Jones és Ian Clark(Orlandoban a Miami színeiben játszott) személyében.
A Golden State útja idáig közepes nehézségűnek tűnik, első sorban két gyenge csapatot vertek könnyen majd a közepes erős Milwaukee-t verték ezután egy erősebb Dallas-t búcsúztattak később a Lakerssel csaptak össze majd tegnap az elődöntőben azt a Charlotte-ot verték akik a legjobbjaik nélkül játszottak.

-Az leszűrhető, hogy mindkét csapat úgy jutott ide az elődöntőből, hogy akkori ellenfelük legjobbjait pihentették/kiültették. A Suns több olyan játékossal rendelkezik akik beleszólhatnak a meccsen ez fontos lehet. Érdekesség, hogy a pontok tekintetében teljesen eltérő a két csapat, a Suns sokat dob sokat kap, a Golden State ennek ellenkezője. De ami még ehhez tartozik, hogy a Suns a legjobbját nélkülöző Toronto ellen 98 pontot kapott ami rémes és a Memphis is 88 pontot dobott nekik.. De van még valami ami fontos megjegyezni való, hogy a Suns kétszer is nagy előnyt szórakozott el már.

-Egy élvezetes, szoros és pont gazdag mérkőzést várok!

 

Tippem:

Összesített pontok 164,5 felett- 1,85