Üdvözlet! Rókakoma folytatja!


Elfsborg-Syrianska, 1, ázsiai hendikep -1,5 (1,77) - 15:05 óra
Elfsborg-Syrianska, több mint 2,5 gól (1,65) - 15:05 óra
esetleg:
Elfsborg-Syrianska, az Elfsborg több mint 2,5 gólt lő (2,10) - 15:05 óra

  • A 4. fogadja a sereghajtót a svéd élvonal 14. fordulójában.
  • A címvédő a télen csendben volt az átigazolási piacon. Szerződtetett azonban egy kiváló csatárt, a védelemben és a támadósorban pedig egy-egy kulcsembert kellett pótolni, megtette. Az idény elején néhány meghatározó játékos sérüléssel bajlódott, ezért indult minden döcögősen. Azóta a kötelező mérkőzéseket hozza, mostanában a Helsingborg és a Malmö otthonában kikapott, ami két rangadó volt, amúgy egyedül a Gefle elleni hazai döntetlen az, amibe bele lehet kötni.
  • Egy kezdő védő (7/0) és egy csere középpályás (3/0) marad ki, tehát a korábbi gondoknak nyoma sincs.
  • A Syrianska céljai nem változtak tavalyhoz képest, bent kell maradni, csak az idén nehezebb! A keretbe nem fektettek túl sokat, de elengedtek néhány túlfizetett kulcsembert, tehát a névsor gyengült. Ennek megfelelően kínlódik, 2-3-8-as mérleggel, 10-22-es gólaránnyal az utolsó, idegenben még úgy, ahogy elmegy, 1-2-3-as mérleggel és 3-8-as gólaránnyal. Az utóbbi hat fordulóban négyszer betalált.
  • A csapathírek döntőek, két kezdő védő (12/0, 12/0), egy svéd U21-es (0/0) válogatott hátvéd az egész idényt kihagyja. Rajtuk kívül kérdéses egy csere középpályás (7/1) és még egy védő (13/0).
  • A mérkőzés a minőségi különbség alapján is 1-es volt, a csapathírek tudatában pedig végképp az. A vendég védelem alapembereket nélkülöz, az Elfsborg kiváló támadói ezt nyugodtan kihasználhatják.